Επιλογή Σελίδας

Της Πηνελόπης Γκιώνη

Στην πόλη Πότσεφστρουμ της Νοτίου Αφρικής έχουν μεταφέρει την προετοιμασία τους αρκετοί Έλληνες και ξένοι αθλητές εδώ και αρκετές ημέρες. Μεταξύ αυτών και η Κατερίνα Δαλάκα που απείχε από τα αθλητικά δρώμενα τον τελευταίο χρόνο.

Η Δαλάκα αγωνίστηκε τελευταία φορά στις 25 Ιουλίου 2017 στο βαλκανικό πρωτάθλημα όπου είχε τρέξει τα 400μ. εμπόδια σε 58.87 ενώ δύο μήνες νωρίτερα είχε κάνει το ατομικό της ρεκόρ στο αγώνισμα τρέχοντας σε 57.97. Από τότε μεσολάβησε μια μεγάλη αποχή από το στίβο, όμως πλέον έχει επιστρέψει και πάλι σε κανονικούς… στιβικούς ρυθμούς.

Η αλλαγή του χρόνου τη βρήκε τη στη Νότιο Αφρική αφού από το τέλος του Δεκεμβρίου βρίσκεται στο Πότσεφστρουμ. Εκεί προς το παρόν γυμνάζεται μόνη της καθώς ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος δεν μπόρεσε να την ακολουθήσει αφού βρίσκεται στην Αυστραλία με τη Μαρία Σάκκαρη. Το πρόβλημα αυτό αρχικά λύθηκε με τη συνδρομή του Αντώνη Γιαννουλάκη που επίσης βρίσκεται στο Πότσεφστρουμ όμως επειδή δεν ταίριαζαν οι ώρες με το γκρουπ το δικό του, η Δαλάκα συνεχίζει πλέον μόνη της την προετοιμασία για τη νέα χρονιά έχοντας στόχο το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα των ομάδων. Μια διοργάνωση που ήταν και η τελευταία μεγάλη στην οποία συμμετείχε πριν από δύο χρόνια όταν είχε αγωνιστει στη Λιλ.

Πηγή: Sports Feed

Pin It on Pinterest

Shares
Share This