Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Γαλλικών μαχών συνέχεια σήμερα και με το Coupe de la Ligue να ολοκληρώνει απόψε την αυλαία της προημιτελικής του φάσης με τρεις αναμετρήσεις.

Αυλαία από το Πριγκιπάτο όπου η Monaco του Thierry Henry θα προσπαθήσει να μπει με το δεξί στις υποχρεώσεις της και να αφήσει πίσω το δυσάρεστο κλείσιμο του 2018. Αναμένοντας τη μεταγραφική ενίσχυση στην περίοδο του Ιανουαρίου, έχει δύσκολη αποστολή απέναντι σε μία Rennes που είναι πάντα επικίνδυνη εκτός έδρας αλλά διαθέτει και πολύ καλό υλικό φέτος. Δεδομένου του ότι στο Coupe de la Ligue μετά το 90λεπτο ακολουθούν πέναλτυ χωρίς παράταση, η ισοπαλία έχει αυξημένες πιθανότητες. Εάν πάει κάπου η νίκη πάντως, το διπλό έχει πιθανότητες.

Οι δύο βραδινές αναμετρήσεις έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στο Matmut Atlantique του Bordeaux, oi Γιρονδίνοι υποδέχονται την Havre για δεύτερη φορά σε τρεις ημέρες, μετά το σοκ του 0-1 της Κυριακής όπου η ομάδα της Ligue 1 άλωσε τη σημερινή έδρα. Απόψε όμως, βλέπουμε να αντιστρέφονται οι ρόλοι και τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά στο ματς και ποντάρουμε στο πρώτο τους γκολ.
Στο Parc des Princes του Παρισιού οι υπερ-πρωταθλητές υποδέχονται την Guingamp με σαφή στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά, χωρίς μάλιστα πολύ δυνατούς αντιπάλους πια (μετά και τον χθεσινό αποκλεισμό της Lyon). Παρά τις αναμενόμενες αλλαγές στο βασικό σχήμα από τον Thomas Tuchel. οι γηπεδούχοι δεν θα αφήσουν περιθώρια να αμφισβητηθεί η νίκη και η πρόκριση. Εδώ βλέπουμε γκολ και στα δύο ημίχρονα από την Paris St.Germain.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Coupe de la Ligue (1/4 de Finale)
19:45 AS Monaco – Stade Rennais FC X2 & Under 4.5 Goals (1.68) 1-1 FT
22:05 FC Girondins Bordeaux – Havre AC Anytime Score 1-0 (1.50) 1-0 FT
22:05 Paris St.Germain – EA Guingamp Paris St.Germain To Score In Both Halves (1.52) 1-2 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This