Επιλογή Σελίδας

Buongiorno a tutti!!!
Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τους Ιταλούς, με Κύπελλο αυτό το Σαββατοκύριακο. Ας δούμε αναλυτικά τις τρεις πρώτες αναμετρήσεις:

Lazio – Novara
Stadio Olimpico di Roma
Δεδομένης της μεγάλης διαφοράς δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, η Lazio βρίσκεται σε πλεονεκτικότερη θέση και επιθετικά, αλλά δεν είναι απίθανο να δεχτεί κάποιο τέρμα από τη Novara. Στα 2 μέχρι στιγμής μεταξύ τους ματς έχουν σημειωθεί τουλάχιστον από 3 τέρματα. Να σημειωθούν περισσότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 1,50.

Sampdoria – Milan
Stadio Luigi Ferraris
Η Sampdoria είναι πολύ συνεπής όσον αφορά την επίθεση, ωστόσο η Milan δεν είναι τόσο φορμαρισμένη και μάλλον θα κάνει οικονομία δυνάμεων ενόψει του ματς για το Ιταλικό Super Cup με τη Juventus. Σε 6 από τα 7 τελευταία μεταξύ τους ματς έχουν σημειωθεί το πολύ 2 τέρματα. Να σημειωθούν λιγότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 1,93.

Bologna – Juventus
Stadio Renato dall’Ara
Η Juventus διανύει πιο φορμαρισμένη περίοδο σε σχέση με τη Bologna και διαθέτει την καλύτερη άμυνα του campionato, έχοντας δεχτεί μόλις 11 τέρματα σε 19 ματς, ενώ αντίθετα η Bologna είναι από τις πιο αδύναμες επιθετικά ομάδες φέτος. Σε 4 από τα 6 πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς έχει σκοράρει μόνο η μία από τις 2. Να μη σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,77.

Συνοπτικά:
Italy – Coppa Italia
16:00 Lazio – Novara Over 2,5 Goals (1,50) 4-1 FT
19:00 Sampdoria – Milan Under 2,5 Goals (1.93) 0-0 FT
21:45 Bologna – Juventus No Goal (1,77) 0-2 FT

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!!!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This