Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Αυλαία του δεύτερου γύρου και πρώτη αγωνιστική μες το 2019 για τη Ligue 1 που καλωσορίζει τις γαλλικές ομάδες με δύο αναμετρήσεις. Πάμε να τις δούμε:

Stade Malherbe Caen (16) – Lille OSC (2)     @ Stade Michel d’ Ornano, Caen

Προϊστορία:  7 – 3 – 12  (τελευταία 10ετία:  0-0-7,  4/7 Under+NG)

Με διαφορετικές πορείες οι δύο ομάδες διασταυρώνουν απόψε τα ξίφη τους στη μάχη του Γαλλικού Βορρά που ανοίγει τη φετινή αυλαία. H Caen, όπως και η Lille, μπήκαν με το δεξί στις υποχρεώσεις τους με νίκες (με ίδιο σκορ 1-0) επί ομάδων της Ligue 2 για το Coupe de France, κάτι που θα τις βοηθήσει στον τομέα της ψυχολογίας. Αμιγώς ποδοσφαιρικά, οι Lillois έχουν καλύτερα δείγματα από τους αποψινούς γηπεδούχους και έχουν το προβάδισμα.

Με σύμμαχο τη συντριπτική προϊστορία υπέρ της, η Lille έχει τον πρώτο λόγο σε μια έδρα που συνήθως δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα. Λογικά θα βρει εύκολα το γκολ, ίσως και περισσότερα από ένα και εμείς θα πάμε με το σκοράρισμα τουλάχιστον ενός γκολ -με επιστροφή εάν σημειώσουν ακριβώς ένα.
.

Olympique Lyonnais (3) – Stade de Reims (9)     @ Groupama Stadium, Lyon

Προϊστορία:  9 – 7 – 10  (τελευταία 10ετία:  3-0-1,  2/4 Over,  3/4 NG)

Με τριγμούς και αρκετή γκρίνια μπήκε το 2019 για τους Lyonnais που γνώρισαν την εντός έδρας ήττα-αποκλεισμό από τη Strasbourg για τη διοργάνωση του Coupe de la Ligue, που έφερε στο προσκήνιο τις αδυναμίες τους. Με δεδομένο ότι έχουν βάλει ψηλά τον φετινό πήχυ, θα επιδιώξουν να μπουν με το δεξί στον δεύτερο γύρο του Championnat και να ξεκινήσουν με νίκη έστω και αν η σημερινή αναμέτρηση κρύβει πολλές παγίδες κόντρα σε μια Reims που έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο μέχρι στιγμής.

Θα πάμε με το κίνητρο και τη σπουδαιότητα του αγώνα και θα επιλέξουμε τον άσο, σε συνδυασμό με το under 4.5 μιας και οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζουν πολύ καλή αμυντική λειτουργία, χωρίς όμως να αναμένουμε μια άνετη νίκη για τους γηπεδούχους.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J20)
20:00 SM Caen – Lille OSC Lille OSC Over 1 Goals (1.68) 1-3 FT
21:45 Olympique Lyonnais – Stade de Reims 1 & Under 4.5 Goals (1.75) 1-1 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This