Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο Championnat, με την 20η αγωνιστική. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

Amiens SC (17) – Paris Saint-Germain (1)     @ Stade de la Licorne, Amiens

Προϊστορία:  0 – 1 – 0  (4.5.2018 / 2-2)

Δεν καλοφάνηκε η ήττα που έφερε και τον αποκλεισμό από το Coupe de la Ligue -δεν είναι και συνηθισμένοι- στις τάξεις των Παριζιάνων που μπαίνουν στο δεύτερο γύρο της φετινής κούρσας θέλοντας να δείξουν ότι ήταν μόνο μια κακή παρένθεση. Λίγο ο εγωισμός των ποδοσφαιριστών, λίγο η διαφορά που έπεσε στους 10 βαθμούς (με τρία λιγότερα ματς έστω), θα οδηγήσουν και πάλι λογικά σε μία επιβλητική εμφάνιση της Paris St.Germain.
Χωρίς να αποκλείεται άλλη μια ποδοσφαιρική αγγαρεία πιστεύουμε ότι η νίκη των φιλοξενούμενων θα έρθει με περισσότερα του ενός γκολ διαφορά, ενώ πολυ πιθανά να προκύψει και από ημίχρονο.
.

En Avant de Guingamp (20) – AS Saint-Etienne (5)     @ Stade du Roudourou, Guingamp

Προϊστορία:  4 – 2 – 2  (5/8 Under,  6/8 NG)

Για την ομάδα της Βρετάνης, όλος ο φετινός δεύτερος γύρος θα είναι μία σειρά από τελικούς στους οποίους θα πρέπει να συγκεντρώσουν όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται με μοναδικό στόχο την παραμονή. Ο θρίσμβος στο Παρίσι ίσως δώσει φτερά -από ψυχολογικής πλευράς- ίσως όμως και να αποπροσανατολίσει τους ποδοσφαιριστές του Jocelyn Gouvernnec που απέναντι την πολύ δυνατή και επικίνυδυνη St.Etienne δεν θα έχουν καθόλου εύκολη αποστολή.
Οι φιλοξενούμενοι Stephanois δείχνουν πολύ δυνατοί και ειδικά εκτός έδρας επικίνδυνοι. Σκοράρουν με ευκολία και έχουν τον πρώτο λόγο τουλάχιστον να μην ηττηθούν στο Roudourou απόψε.

OGC Nice (10) – FC Girondins de Bordeaux (13)     @ Allianz Riviera, Nice

Προϊστορία:  23 – 18 – 13  (τελευταία 10ετία:  5-2-3,  7/10 Over,  7/10 GG)

Το αποψινό πρόγραμμα κλείνει από την Κυανή Ακτή, εκεί όπου η αποδυναμωμένη και στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου Nice υποδέχεται τη Bordeaux σε μια παραδοσιακή μάχη δύο ομάδων που βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας- δεν δείχνουν για πολύ πιο ψηλά όμως θα πρέπει να εξασφαλίσουν ότι δεν θα χάσουν έδαφος ενόψει της συνέχειας. Αμφότερες δίνουν μεγάλη έμφαση στην αμυντική τους λειτουργία τελευταία και θα επιδιώξουν να μην κάνουν καθοριστικά λάθη στην αυλαία του 2ου γύρου.
Ενδιαφέροντα στατιστικά ότι οι γηπεδούχοι Aiglons είναι η ομάδα με τα περισσότερα under και οι Γιρονδίνοι η ομάδα με τα περισσότερα εκτός έδρας μετά τη Nice. Επομένως οι αριθμοί και τα αποτελέσματα (κόντρα στην προϊστορία) μας οδηγούν στο under εδώ.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J20)
18:00 Amiens SC – Paris St.Germain (-1.5) 2 (1.77) 0-3 FT
21:00 EA Guingamp – AS Saint-Etienne X2 (1.50) 0-1 FT
21:00 OGC Nice – FC Girondins Bordeaux Under 2.5 Goals (1.56) 1-0 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This