Επιλογή Σελίδας

Ο πρόεδρος της ομάδας της Καστοριάς, κ Αργύργης Ήργης διαμαρτύρεται για την καθυστέρηση της έναρξης των πρωταθλημάτων ΕΣΠΕΜ και ζητά από την ομοσπονδία να επέμβει. Επίσης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου να χαθεί η χρονιά για τις ομάδες.

Η επιστολή του κ. Ηγρη στη ΕΟΠΕ και την ΟΔΒΕ

“Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Ένωση Κεντροδυτικής Μακεδονίας (ΕΣΠΕΜ) δεν καταφέρνει να εκκινήσει τα πρωταθλήματα συμφώνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα.

Οι υπόλοιπες ενώσεις έχουν ήδη 3 εβδομάδες μέσα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους με αποτέλεσμα όταν βρεθεί λύση στην ένωση μας (από αγανάκτηση και “ωρίμανση” του προβλήματος) οι αθλήτριες, σύλλογοι, γονείς, τρέχουν να δημιουργήσουν διαθέσιμο χρόνο τις καθημερινές (σχεδόν αδύνατο για τους αθλητές/τριες λυκείων) ή τις γιορτές (με ότι συνεπάγεται αυτό για τα προγραμματισμό και τον λίγο πλέον χρόνο που έχουν οι οικογένειες να περάσουν μεταξύ τους).

Ερώτηση, όταν υπάρχουν 2 διαφορετικές ερμηνείες των κανονισμών από ΕΣΠΕΜ και ΣΥΔΠΕΜ, δεν είναι υποχρεωμένη η κεντρική επιτροπή διεξαγωγής πρωταθλημάτων και η κεντρική επιτροπή διαιτησίας να επέμβουν και με ξεκάθαρη θέση να τοποθετηθούν; Ως πότε θα επιτρέπετε της προσωπικές διαμάχες να την πληρώνουν τα παιδιά;

Η συνδιασμένη παρουσία των δύο αυτών ανδρών στους προεδρικούς θώκους ξεπερνά τα 25 χρονιά. Δυστυχώς, κάπου στην διαδρομή ο πρωταρχικός σκοπός, ο μοναδικός λόγος που πρέπει κάποιος να ασχολείται με τον παραγοντισμό των συλλόγων, την προσφορά προς στα παιδιά μας, έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα στην Ένωσή μας. Έχει πλέον υποσκελιστεί από εγωισμούς και προσωπικά συμφέροντα.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι ομάδες της ΕΣΠΕΜ θα έχουν μειονέκτημα προς τις υπόλοιπες Ενώσεις, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι αθλητές/τριες θα αισθάνονται αδικημένοι/ες, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αργείτε να επέμβετε δίνοντας την αίσθηση ότι οι εν λόγου κύριοι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν .

Η επιτροπή διαιτησίας δεν είναι το μόνο σημείο τριβής στην ένωση μας για φέτος. Ακόμα και να βρεθεί λύση για την Επιτροπή Διαιτησίας υπάρχει και η ανοιχτή διαμάχη 2 συλλόγων κατά της ΕΣΠΕΜ για την επιβολή προστίμων και την απαγόρευση συμμετοχής τους στα πρωταθλήματα. Διαμάχη η οποία είναι σε πλήρη εξέλιξη και η οποία και αυτή δυσχεραίνει την έναρξη των πρωταθλημάτων. Και αυτή προϊόν εγωισμού και αδυναμία εξεύρεσης λύσης!

Με όλα τα παραπάνω ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ η παρέμβαση σας για την εξομάλυνση της κατάστασης. Υπάρχει πλέον ορατός κίνδυνος να χαθεί ολόκληρη η χρονιά. Ποιος θα αναλάβει να το πει στους αθλητές/τριες που έχουν πιθανότητα κάτι να κερδίσουν από τα πρωταθλήματα αυτά; Ποιος θα αναλάβει τις ευθύνες; Θα τιμωρηθεί κάποιος άλλος εκτός από τους αθλητές/ τριες”;

Με εκτίμηση
Αργύρης Ήργης

Pin It on Pinterest

Shares
Share This