Επιλογή Σελίδας

Δύο κανάλια ενδιαφέρονται για τη Football League και υπάρχουν επαφές και με χορηγούς, σύμφωνα με τον Γιάννη Νιώπα.

Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις για χορηγούς και τηλεοπτική στέγη στη Football League, όπως ανέφερε ο Γιάννης Νιώπας. Ο μεγαλομέτοχος του Αιγινιακού είναι μέλος της επιτροπής που ανέλαβε να κάνει τις επαφές και με δηλώσεις του στο Metropolis 95.5 επισήμανε πως σύντομα θα υπάρχουν αποτελέσματα. Οσο για το ματς Κυπέλλου του Αιγινιακού με τον Άρη, τόνισε πως οι «κίτρινοι» είναι το φαβορί της κατηγορίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νιώπα:

Για το ματς Κυπέλλου: «Ο Άρης είναι Άρης, κακά τα ψέματα. Είναι το μεγάλο φαβορί της κατηγορίας».

Για την παρουσία του κόσμου: «Όπως φαίνεται δεν θα έχει πολύ κόσμο. Μάλλον, κανείς δεν υπολογίζει τον μικρό Αιγινιακό. Δεν το λέω με παράπονο. Είναι η ώρα τέτοια και δεν μπορεί ο πολύς κόσμος να πάει. Ημέρα Τρίτη στις 3 το μεσημέρι, ποιος θα αφήσει τις δουλειές και τη γυναίκα του για να τραβηχτεί ως τη Βέροια; Μακάρι να έχει κόσμο, να βγάλουμε τα έξοδά μας, να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Αν κερδίσει και ο Αιγινιακός θα είναι ακόμη καλύτερα».

Για τη σέντρα στη Football League: «Ξεκινάμε με οιωνούς όχι καλούς, αλλά όχι και κάκιστους. Πιστεύω ότι κάτι θα γίνει μέσα στην εβδομάδα. Υπάρχουν συναντήσεις με χορηγούς, και ως τα μέσα της άλλης εβδομάδας θα κλείσει και το τηλεοπτικό. Είμαι στην πενταμελή επιτροπή, συνομιλώ με ανθρώπους και ξέρω. Υπάρχει ενδιαφέρον από δύο κανάλια. Το ένα είναι η ΕΡΤ και υπάρχει ένα ακόμη που μπαίνει σφήνα. Μακάρι να τα πάρουν και τα δύο».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This