Επιλογή Σελίδας

Ο Αλέξανδρος Αξιούπολης επικράτησε με 65-43 των Ατρόμητων Παντελεήμων Νέας Σάντας, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αξιούπολης, σε αγώνα για τη 13η αγωνιστική της Β’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, με την εικόνα των δύο πρώτων δεκαλέπτων να είναι εκ διαμέτρου αντίθετη.

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες παρουσίασαν πολύ κακό πρόσωπο, ήταν άστοχες και σημείωσαν από τέσσερις μόλις πόντους η μάθε μία.

Αντίθετα, στο δεύτερο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες ήταν ιδιαίτερα παραγωγικές, με τον Αλέξανδρο Αξιούπολης να υπερτερεί στα σημεία και να πηγαίνει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου προηγούμενος με 28-23.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι παίκτες του Κώστα Μπεσίρη ήταν καλύτεροι, ανέβασαν τη διαφορά σε διψήφιο επίπεδο και προηγήθηκαν με 50-34.

Ανάλογη ήταν η εικόνα του αγώνα και στο τέταρτο δεκάλεπτο, με τον Αλέξανδρο Αξιούπολης να φτάνει στην τελική επικράτηση με 65-43.

Διαιτητές: Καλεσής – Καψίδης.

Δεκάλεπτα: 4-4, 28-23, 50-34, 65-43.

ΑΣΑ Αλέξανδρος Αξιούπολης (Μπεσίρης): Τραπεζανίδης, Καλογεράκης 2, Γιουβανάκης, Βακιρλής, Μαυρόπουλος 17 (1), Σιώπκας 11, Καπνόπουλος 11 (1), Καλαβάτης 9, Κλαυδιανός 6, Γρηγοριάδης 9.

ΑΟ Οι Ατρόμητοι Παντελεήμων Νέας Σάντας (Λαδάς): Δαγκλιάρης Σ., Καζαντζίδης, Βέττης, Ζάλτος, Βλαχόπουλος 12 (2), Δαγκλιάρης Α. 7, Πανταζής 2, Αράπογλου 3, Μανωλούδης, Σωτηρόπουλος 3 (1), Ναρλίδης 16.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This