Επιλογή Σελίδας

Διαβάστε τι δήλωσαν οι προπονητές του Αιγινιακού και του Άρη, Περικλής Αμανατίδης και Νίκος Αναστόπουλος, μετά τη λήξη του αγώνα Κυπέλλου στη Βέροια, που βρήκε νικητές τους Θεσσαλονικείς με 3-0.

Περικλής Αμανατίδης (προπονητής Αιγινιακού): “Έναρξη των υποχρεώσεων μετά από πολύ καιρό, κάτι που δεν είναι και θετικό. Από τη μια είναι καλό που έχουμε ένα επίσημο παιχνίδι πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος για να αποκτήσουμε ρυθμό. Δεν είναι δικαιολογία η αποχή γιατί όλες οι ομάδες δεν είχαν ματς. Σήμερα, δεν ήμασταν καλοί γιατί θα μπορούσαμε να είμαστε πιο προσεκτικοί και να μην δεχτούμε εύκολα γκολ. ‘Έχουν τη δυνατότητα οι παίκτες να ξεκινήσουν με το δεξί στο πρωτάθλημα την ερχόμενη εβδομάδα”.
Για τον Άρη: ”Ποιοτική ομάδα ο Άρης και όποιος τον αντιμετωπίσει πρέπει να παλέψει σκληρά”.

Νίκος Αναστόπουλος (προπονητής Άρη):‘Θέλω να συμφωνήσω με τον συνάδελφο για το γεγονός πως είναι δύσκολο μετά από 3μηνες να έχουμε το πρώτο επίσημο. Ξεκινήσαμε με το δεξί σε μια διοργάνωση που ο ΑΡΗΣ έχει ιστορία. Παίζαμε με μια καλή ομάδα αλλά πρέπει να τονίσω πως δεν είναι πρωταρχικός στόχος το κύπελλο, είναι η άνοδος. Θα κυνηγήσουμε ότι μπορούμε από το θεσμό”.
Για τον αγώνα: ”Στο πρώτο ήμασταν καλοί αλλά στο δεύτερο μπήκαμε μουδιασμένοι και θα μπορούσαμε να δεχτούμε γκολ. Μετά συγκεντρωθήκαμε και πετύχαμε τα άλλα γκολ. Σημαντικό που ξεκίνησαν οι επίσημες υποχρεώσεις. Αφήνουμε το σημερινό παιχνίδι και κοιτάμε το ματς της Καρδίτσας”.
Για τον κόσμο: ”Ένα ευχαριστώ και στον κόσμο που παρά το εργάσιμο της ημέρας έδωσε ένα ακόμη βροντερό παρών”.

πηγή: allaboutaris

Pin It on Pinterest

Shares
Share This