Επιλογή Σελίδας

Παρότι άντεξε πάνω από μια ώρα παιχνιδιού ο Αιγινιακός, στο τέλος υπέκυψε και έφυγε ηττημένος με 3-0 από τον Πλατανιά, στο πλαίσιο τη 12ης αγωνιστικής της Football League, με τους Κρητικούς να σκοράρουν τρεις φορές μετά το 66′ με τους Τσαμούρη (66′), Μπιανκόνι (77′) και Καραγκούνη (90′) ενώ ο τελευταίος είχε και δοκάρι στο 88′. Έτσι, η ομάδα της Πιερίας παρέμεινε στους εννέα βαθμούς και στο -3 από την παραμονή, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο από ΑΟΧ Κισσαμικό και Ηρόδοτο που έχουν 12.

Το “φιλμ” του αγώνα
8′ Μετά από σέντρα του Ουές, ο Λάζιτς, έπειτα από σύγχυση στην άμυνα του Αιγινιακού, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και έφυγε κόρνερ.
25′ Σουτ του Λάζιτς έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε άουτ.
32′ Εκτέλεση φάουλ του Λάζιτς από πλάγια, η μπάλα πέρασε άουτ.
54′ Σουτ του Μπιανκόνι από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα πέρασε άουτ.
66′ ΓΚΟΛ! 1-0: Μετά από εκτέλεση φάουλ του Ποζατζίδη ο Τσαμούρης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αιγινιακού, κάνοντας το 1-0.
73′ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Πολύζου, ο Λάσκαρης έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
77′ ΓΚΟΛ! 2-0: Ο Τσακμάκης έκανε τη σέντρα και ο Μπιανκόνι με σουτ έκανε το 2-0.
88′ Ο Ποζατζίδης έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Καραγκούνη κι αυτός έκανε το σουτ, η μπάλα όμως χτύπησε στο κάθετο δοκάρι του Καραγκιόζη.
90′ ΓΚΟΛ! 3-0: Ο Καραγκούνης με ατομική ενέργεια και σουτ νίκησε τον Καραγκιόζη και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Τσουκαλάς (Αθηνών) με βοηθούς τους Καραθανάση και Γουρνιά (Ανατ. Αττικής).

Κίτρινες κάρτες αντίκρυσαν ο Καραγκούνης του Πλατανιά και οι Λάσκαρης, Πιαστόπουλος και Ζήσης του Αιγινιακού.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ουές, Τσαμούρης, Ρουσσάκης, Πουρζιτίδης, Καραγκούνης, Παπανικολάου (63′ Ποζατζίδης), Μάικιτς, Μπιανκόνι, Νίλι (90’+1′ Χ. Ποζατζίδης), Λάζιτς (74′ Τσακμάκης).
Αιγινιακός (Μιρσάντ Γιονούζ): Καραγκιόζης, Προσκυνητόπουλος, Σ. Τοπαλίδης (74′ λ.τ. Γιαλαμούδης), Πετρούσης, Ζήσης (81′ Στάνιτς), Λάσκαρης, Πολύζος, Μαρκόφσκι, Πιαστόπουλος, Κούστα (63′ Τσολακίδης), Παπαδόπουλος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This