Επιλογή Σελίδας

Παρελθόν από τον Πιερικό αποτελούν εδώ και λίγες ώρες ο Εμμανουήλ και ο Κωνσταντίνος Καραμανώλας! Οι 20χρονοι δίδυμοι του Πιερικού, που εντάχθηκαν στον κατερινιώτικο σύλλογο το φετινό καλοκαίρι, σε μια κρίσιμη στιγμή για το ιστορικό σωματείο, ολοκλήρωσαν πρόωρα τη θητεία τους στην ομάδα. Είναι μια εξέλιξη που οπωσδήποτε προκαλεί αίσθηση, δεδομένου ότι κυρίως ο Εμμ. Καραμανώλας είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στη σύντομη διάρκεια της παρουσίας του στον Πιερικό, όπου πρόλαβε να αγωνιστεί σε έξι από τα επτά επίσημα παιχνίδια (329 λεπτά), πετυχαίνοντας και ένα γκολ, στην 1η αγωνιστική επί της Ιστιαίας, στη νίκη του Πιερικού με 3-0. Όσο για τον αδελφό του, “μέτρησε” μόλις δυο συμμετοχές με συνολική παρουσία 29 λεπτών.
14787577_1275797282454045_803782012_oΕμμανουήλ και Κωνσταντίνος Καραμανώλας ήταν δύο από τα πρόσωπα στα οποία αποτυπωνόταν η φιλοσοφία των διοικούντων τον Πιερικό όπως αυτή εκφράστηκε από τους ίδιους το καλοκαίρι και αναφερόταν σε “μοντέλο” με νεαρούς, ντόπιους και φερέλπιδες ποδοσφαιριστές, πάνω στους οποίους θα “χτιζόταν” ο νέος Πιερικός.

Οι δυο παίκτες, αναζητούν τον επόμενο “σταθμό” της καριέρας τους μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές, στις 31 Οκτωβρίου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This