Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Αυτή η εβδομάδα περιλαμβάνει αναμετρήσεις εξ αναβολής στη Ligue 1 από τις αγωνιστικές του περασμένου Δεκεμβρίου που αναβλήθηκαν υπό το φόβο επεισοδίων. Μία η σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν ανάγκη τους βαθμούς.

Angers SCO (15) – FC Girondins de Bordeaux (13)     @ Stade Raymond-Kopa, Angers

Προϊστορία:  8 – 10 – 5  (πρόσφατη προϊστορία, 0-3-0,  2/3 Under,  όλα GG)

Δεν ξεκίνησαν καλά οι δύο ομάδες στο 2019, με τη μεν Angers να μετρά μια ισοπαλία και μια ήττα (στο Coupe de France από την ερασιτεχνική Chatillon) και τη Bordeaux να γνωρίζει δύο ήττες και μόλις μία νίκη, ίσως βέβαια η πιο σημαντική που την οδήγησε στη ημιτελικά του Coupe de la Ligue.

Απόψε βέβαια τα πράγματα είναι ακόμη πιο κρίσιμα και για τις δύο καθώς η βαθμολογική τους θέση δεν τους επιτρέπει πολλά αρνητικά αποτελέσματα. Με τρεις και πέντε βαθμούς αντίστοιχα από τη ζώνη των μπαράζ, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι χρειάζονται τη νίκη αν και ποιοτικά βρίσκονται αρκετά μακριά από τον καλό τους εαυτό.

Αμφίρροπη αναμέτρηση, ανοιχτή σε όλα τα αποτελέσματα με τους γηπεδούχους να μετρούν έξι αγώνες χωρίς νίκη. Αμφότερες δεν ξεκινούν καλά στα πρώτα τους ημίχρονα (πιθανό ένα Χ στα 45′), έχουν πολλά under στα τελευταία τους παιχνίδια, όμως εμείς θα πάμε λίγο κόντρα σε όλα αυτά και θα επιλέξουμε το αμφίσκορο αποτέλεσμα που επιβεβαιώνεται πολύ συχνά στην αποψινή έδρα.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J17 – en retard)
20:00 Angers SCO – FC Girondins Bordeaux Goal/Goal (2.07) 1-2 FT

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This