Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Πλούσιο το αποψινό πρόγραμμα στα γαλλικά γήπεδα με τέσσερις αναμετρήσεις από τη 17η αγωνιστική και μία από τη 18η αγωνιστική όλες του Δεκεμβρίου, που δεν διεξήχθησαν λόγω πολιτικών εξελίξεων και υπό το φόβο επεισοδίων. Αγωνιστικά πλέον, πάμε να δούμε τι έχουμε σήμερα.

En Avant de Guingamp (20) – Stade Rennais FC (7)     @ Stade du Roudourou, Guingamp

Προϊστορία:  8 – 5 – 11  (τελευταία 10ετία:  2-1-2,  όλα Under,  4/5 NG,  4/5 2-3 Goals)

Το μεγάλο ντέρμπι της Βρετάνης δεσπόζει μεταξύ άλλων στο σημερινό πρόγραμμα και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, δεδομένης της βαθμολογικής θέσης και του διαφορετικού κινήτρου. Αυτά τα παιχνίδια όμως δεν κοιτάζουν βαθμολογίες και αγωνιστική κατάσταση, αλλά μόνο αγωνιστική και ψυχολογική ετοιμότητα. Η προϊστορία επίσης δείχνει πολύ 2-3 γκολ και γι’ αυτό το λόγο θα πάμε σε αυτή την επιλογή.
.

AS Monaco (19) – OGC Nice (8)     @ Stade Louis II, Monte Carlo

Προϊστορία:  22 – 16 – 11  (τελευταία 10ετία:  4-2-2,  4/8 Over,  4/8 GG)

Σε αγωνιστική άνοδο η ομάδα του Πριγκιπάτου μετά και την πρόσφατη μεταγραφική ενίσχυση στο έμψυχο υλικό, που όμως σήμερα θα απουσιάσει (βάσει απόφασης της Λίγκας που δεν επιτρέπει τις μεταγραφές στις αναμετρήσεις που είχαν προγραμματιστεί για τον Δεκέμβρη. Αυτό θα δυσκολέψει λίγο τα πράγματα για τους γηπεδούχους, που και απόψε θα κοιτάξουν πολύ την αμυντική τους λειτουργία. Το under έχει πολλές πιθανότητες εδώ, και θα το συνδυάσουμε με τα 3.5 γκολ και τη διπλή ευκαιρία των γηπεδούχων.
.

Nimes Olympique (12) – FC Nantes (11)     @ Stade des Costieres, Nimes

Προϊστορία:  10 – 11 – 6  (χωρίς πρόσφατη προϊστορία)

Αδικήθηκαν βάσει εικόνας και ευκαιριών οι Canaris που ηττήθηκαν στη μεγάλη μάχη από τη Rennes και σίγουρα θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, κόντρα σε μια άκρως επικίνδυνη ειδικά εντός έδρας Nimes που όμως έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από τις αρχές Δεκεμβρίου. Θεωρούμε ότι η ισοπαλία έχει πολλές πιθανότητες εδώ, αλλά εάν ηττηθεί κάποια αυτή δεν θα είναι η Nantes.
.

Toulouse FC (14) – Olympique Lyonnais (3)     @ Stadium Municipal de Toulouse

Προϊστορία:  19 – 10 – 9  (τελευταία 10ετία:  4-3-3,  6/10 Over,  4 τελευταία Over+GG)

Σε κακό φεγγάρι οι Lyonnais που μέσα σε λίγες μέρες κατάφεραν να αποκλειστούν από το Coupe de la Ligue αλλά και να απολέσουν βαθμούς εντός έδρας, σε μια μέτρα εμφάνιση απέναντι στη Reims. Πλέον τίθεται και θέμα προπονητή και γενικώς η ομάδα βρίσκεται σε οριακό επίπεδο, κάτι που όμως συμβαίνει και με την Toulouse που αγωνιστικά είναι στη μετριότητα και βλέπει την τελευταία της εντός έδρας νίκη στο Championnat μόλις στο τέλος Αυγούστου. Δύσκολη αναμέτρηση για προγνωστικά βάσει της κατάστασης των δύο ομάδων, πιστεύουμε όμως ότι οι φιλοξενούμενοι θα μπουν δυνατά και θα σκοράρουν πρώτοι.
.

AS Saint-Etienne (4) – Olympique de Marseille (9)     @ Stade Geoffroy-Guichard, St.Etienne

Προϊστορία:  31 – 15 – 10  (τελευταία 10ετία:  1-7-2,  7/10 Under,  6/10 NG)

Η βραδιά κλείνει με μια τεράστια αναμέτρηση από πλευράς ονομάτων, με τους Stephanois να υποδέχονται τους Μασσαλούς. Φορμαρισμένοι και σε πολύ καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι που είναι από τις λίγες χρονιές που είναι φαβορί κόντρα στην ομάδα της Μασσαλίας, που αντιθέτως δεν πατάει καθόλου καλά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Παρ’ ότι οι συναντήσεις των δύο ομάδων στη σημερινή έδρα έχουν πολλή ισοπαλία, εμείς θα πάμε προς την πλευρά των γηπεδούχων συνδυάζοντας την επιλογή μας με τα δύο τουλάχιστον γκολ.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J-17 en retard)
20:00 AS Monaco – OGC Nice 1X & Under 3.5 Goals (1,70) 1-1 FT
20:00 Nimes Olympique – FC Nantes X2 (1.65) 1-0 FT
20:00 Toulouse FC – Olympique Lyonnais Olympique Lyonnais 1st Team to Score (1.57) 1-0 HT
22:00 AS Saint-Etienne – Olympique de Marseille 1X & Over 1.5 (1.80) 2-1 FT

France – Ligue 1 (J-18 en retard)
20:00 EA Guingamp – Stade Rennais FC 2 – 3 Goals (1.97) 2-1 FT

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This