Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Πολλές συγκινήσεις, θετικές και αρνητικές επιφυλάσσει μέχρι τώρα η 21η αγωνιστική και το ίδιο συναρπαστική αναμένεται και σήμερα με τις πέντε αναμετρήσεις που την ολοκληρώνουν. Πάμε να τις δούμε:

Stade Rennais FC (8) – Montpellier Herault SC (6)     @ Roazhon Park, Rennes

Προϊστορία:  12 – 4 – 6  (τελευταία 10ετία:  4-2-3,  5/9 Under,  6/9 NG)

Αυλαία από τη Βρετάνη με μια μάχη δύο ομάδων που βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και επιδιώκουν να μείνουν σε αυτό το βαθμολογικό σημείο ώστε να διεκδικήσουν ό,τι περισσότερο και γιατί όχι και το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Για να συμβεί πάντως αυτό, αμφότερες θα πρέπει να έχουν θετικά αποτελέσματα σε παιχνίδια όπως αυτό, κόντρα σε ομάδες με κοινό στόχο. Παρόμοια βαθμολογική συγκομιδή τόσο για τη Rennes εντός έδρας, όσο και τη Montpellier εκτός έδρας.
Με πολλές πιθανότητες η ισοπαλία σε αυτή την πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση, εμείς όμως θα κρυφοκοιτάξουμε προς την πλευρά των φιλοξενούμενων που θεωρούμε ότι τουλάχιστον δεν θα ηττηθούν σήμερα.
.

Angers SCO (15) – FC Nantes (14)     @ Stade Raymond Kopa, Angers

Προϊστορία:  9 – 12 – 14  (τελευταία 10ετία:  3-3-2,  όλα Under,  7/8 NG,  6/8 2-3 Goals)

Αμφότερες οι δύο ομάδες ηττήθηκαν στις εξ αναβολής αναμετρήσεις τους μεσοβδόμαδα και πλέον βλέπουν τη βαθμολογική τους κατάσταση να φθίνει όλο και περισσότερο. Ειδικα για τη Nantes τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο δύσκολα μετά την πώληση του πρώτου σκόρερ της Emiliano Sala στην Cardiff, γεγονός που αναμένουμε να δούμε πώς θα επηρεάσει τις ισορροπίες του αγώνα.
Πολύ ισχυρή η παράδοση των συναντήσεων των δύο ομάδων που και βάσει της κρισιμότητας του αγώνα δείχνει ακόμη πιο δυνατή. Επιλογή μας εδώ το under…
.

Stade Malherbe Caen (16) – Olympique de Marseille (9)     @ Stade Michel d’ Ornano, Caen

Προϊστορία:  3 – 3 – 12  (τελευταία 10ετία:  0-1-6,  5/7 Over+GG)

Η αγωνιστική κρίση δεν δείχνει να έχει τέλος για τους Μασσαλούς, που δεν τα κατάφεραν ούτε στην έδρα της ισχυρής φέτος εντός έδρας St.Etienne γνωρίζοντας ακόμη μια ήττα παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας του Γαλλικού Νότου γίνεται ολοένα και χειρότερο και αναζητείται ο τρόπος λύσης συμβολαίου του Rudi Garcia. Η γηπεδούχος Caen με απόλυτη ανάγκη τους βαθμούς θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί αυτή την ευκαιρία και να πάρει έναν τουλάχιστον βαθμό.
Η προϊστορία και τα πρόσφατα αποτελέσματα των δύο ομάδων δείχνουν πολύ Marseille και αλλά και over σε συνδυασμό με το αμφίσκορο αποτέλεσμα. Για διπλό ούτε λόγος (σε αυτή την απόδοση και την κατάσταση των Μασσαλών), οπότε θα πάμε στην επιλογή του goal/goal.
.

FC Girondins de Bordeaux (12) – Dijon FCO (18)     @ Matmut Atlantique, Bordeaux

Προϊστορία:  2 – 1 – 0  (2/3 Over,  όλα GG)

Αναμέτρηση για τις δύο ομάδες που αναζητούν τους βαθμούς που θα τους δώσουν μια μεγάλη βαθμολογική ανάσα, αλλά και ψυχολογική ανόρθωση. Σίγουρα οι Γιρονδίνοι έχουν τον πρώτο λόγο, όμως η Dijon της 18ης θέσης δεν είναι μια ομάδα που μπορεί κανείς να υποτιμήσει το κίνητρό της.
Η παράδοση των αναμετρήσεων ανάμεσα στις δύο ομάδες έχει συνήθως γκολ κι εμείς δεν πρόκειται να ξεφύγουμε από εκεί. Πολύ χαμηλά ο άσος για τη φετινή Bordeaux, τουλάχιστον ας σκοράρει για να επιβεβαιώσει το ρόλο του φαβορί. Επιλογή μας το ασιατικό over, με επιστροφή στην περίπτωση που σημειωθούν δύο ακριβώς γκολ.
.

AS Saint-Etienne (3) – Olympique Lyonnais (4)     @ Stade Geoffroy-Guichard, St.Etienne

Προϊστορία:  27 – 13 – 15  (τελευταία 10ετία:  3-0-7,  6/10 Under,  8/10 NG)

Το ντέρμπι του μίσους δεσπόζει και κλείνει την αυλαία αυτής της αγωνιστικής. Από τη μία έχουμε μια St.Etienne που είναι πολύ φορμαρισμένη, αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της και σίγουρα θα επιδιώξει να επιστρέψει το περυσινό 0-5 από τη μισητή αντίπαλο, την ώρα που θα βρει απέναντί της μια Lyon που δεν πατάει καλά στο 2019 (μετρά τρια συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη).
Παιχνίδι που προτιμάς να παρακολουθείς παρά να προβλέπεις την εξέλιξή του. Ωστόσο εδώ, βλέπουμε και πάλι τη St.Etienne να μην ηττάται απέναντι στη μεγάλη της αντίπαλο που σίγουρα, δεν θα παραδώσει τα όπλα τόσο εύκολα.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J21)
16:00 Stade Rennais FC – Montpellier HSC X2 (1.81) 0-0 FT
18:00 Angers SCO – FC Nantes Under 2.5 Goals (1.62) 1-0 FT
18:00 SM Caen – Olympique de Marseille Goal/Goal (1.91) 0-1 FT
20:00 FC Girondins Bordeaux – Dijon FCO Over 2 Goals (1.57) 1-0 FT
22:00 AS Saint-Etienne – Olympique Lyonnais 1X (1.75) 1-2 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This