Επιλογή Σελίδας

Του Θεόφιλου Ψυχογιού

Τριπλό χτύπημα στα σκαριά για τον Αιγινιακό, μετά την έλευση των Πλακάλο και Γρανάδος. Με την ομάδα της Πιερίας γυμνάζεται ο παλιός γνώριμος στράικερ, Γιώργος Σοφιάνης, που πέρυσι ήταν βασικός στους Κυανόλευκους στην πορεία σωτηρίας και έχει παίξει στην Football League και με την Καλλονή. Ο Μυτιληνιός επιθετικός συμφώνησε το καλοκαίρι με τον Αήττητο Σπάτων, αλλά εντέλει αγωνίστηκε στη Γ´ Εθνική με την Καλλιθέα.

Άμεσα αναμένεται να ενταχθεί επίσημα στην ομάδα του Μίρσαντ Γιόνους, που έχει συμφωνήσει και με τους Κώστα Χρυσαφόπουλο και Βίκτορ Βελκόσκι. Ο πρώτος είναι 21χρονος κεντρικός χαφ και εκτιμάται ότι θα δώσει λύσεις δίπλα σε Πολύζο και Έππα, μετά τη φυγή του Λάσκαρη. Ο νεαρός έπαιζε σε Οπούντιο Μαρτίνου, Αίολο Καρπενησίου, Κ19 Λαμίας και μέχρι πρότινος Φωκικό.

Όσο για τον Βελκόσκι, είναι Σκοπιανός στόπερ και γνώριμος του Γιόνους, έχοντας την ευχέρεια να παίξει και κόφτης, αλλά και δεξί μπακ. Ο 23χρονος έπαιζε στην Πομπέντα της πατρίδας του, ενώ παλιότερα θήτευσε σε Βαρντάρ Σκοπίων, FK Σκόπια, Λουμπάνσκι, Πέλιστερ Μπιτόλα, τη στιγμή που βγαίνει για πρώτη φορά εκτός συνόρων.

Πηγή: Arena

Pin It on Pinterest

Shares
Share This