Επιλογή Σελίδας

Ο Πιερικός Αρχέλαος ήταν ο νικητής στην αναμέτρηση με τον Εδεσσαϊκό στο γήπεδο του Σταθμού επικρατώντας με το εκκωφαντικό 93-31 απέναντι στον ουραγό της κατηγορίας!

Σε ένα ματς όπου είχε την ευκαιρία να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα και συγχρόνως μία μεγάλη βαθμολογική ανάσα, ο Πιερικός Αρχέλαος έκανε το καθήκον του και πήρε τη νίκη απέναντι στον αδύναμο Εδεσσαϊκό βελτιώνοντας το ρεκόρ του στο 4-9. Από την άλλη, η πιο νεανική ομάδα της κατηγορίας συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα μένοντας κολλημένη στον ”βυθό” της βαθμολογίας με 13 ήττες σε ισάριθμα ματς.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν από το ξεκίνημα του ματς αποφασισμένοι να το καθαρίσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα και το κατάφεραν πολύ άνετα, αφού ο Εδεσσαϊκός άντεξε μόνο για ένα περίπου εξάλεπτο και στη συνεχεία παραδόθηκε, με το σκορ της πρώτης περιόδου να σταματά στο 31-10.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο Πιερικός Αρχέλαος “σκόρπισε” τον αντίπαλό του, αφού σκόραρε είκοσι εννέα ολόκληρους πόντους, υποχρεώνοντας την ομάδα της Έδεσσας να συνδεθεί μόλις δύο φορές με το αντίπαλο καλάθι σκοράροντας όλους και όλους τέσσερις πόντους, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με +46! (60-14).

Στην τρίτη περίοδο, οι γηπεδούχοι … πήραν το πόδι από το γκάζι από τη στιγμή που είχε κριθεί το τελικό αποτέλεσμα, με το επιμέρους σκορ αυτής να είναι 15-8 (75-22).

Στο τελευταίο δεκάλεπτο είχαμε παρόμοιο σκηνικό, ο Πιερικός σκόραρε δεκαοτκώ πόντους και ο Εδεσσαικός εννέα με το τελικό σκορ να γράφει 93-31 υπέρ των ”ασπρόμαυρων”.

Διαιτητές: Γρηγοριάδης – Φελεκίδης.

Δεκάλεπτα: 31-10, 60-14, 75-22, 93-31.

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος (Μηλιάτης): Μπόζογλου 15 (1), Χατζηαγοράκης 4, Ζησόπουλος 12 (1), Γκατζάς 2, Τσαλπούρης 4, Φανούλης 2, Τζιοβάρας 4, Σφήκας 2, Καλλιφατίδης 7 (1), Ζαρκανέλας 6, Κουπάντσης 16 (3), Σκρέτας 19.

Εδεσσαϊκός BC (Γάτσος): Καστσάρας, Γάτσος 8, Σίπκας, Αλεξίου 12, Ξυλουργίδης 4, Αδάμ 5 (1), Κεχαγιόγλου 2.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This