Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το εκτός έδρας παιχνίδι του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με τον ΑΟ Σελλάνων, για τη 15η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα της Πιερίας μείωσε τη διαφορά από τη γραμμή της σωτηρίας κατά έναν βαθμό και πλέον απέχει πέντε βαθμούς από τον Πιερικό. Οι γηπεδούχοι που είχαν δοκάρι στο 16′ με τον Τζέκο, άνοιξαν το σκορ με τέρμα του Τσιρογιάννη στο 52′ όμως ο Κραγιόπουλος στο 85′ ισοφάρισε σε 1-1, δίνοντας το βαθμό στην ομάδα της Πιερίας, η οποία θα μπορούσε να φύγει ακόμα και με το “διπλό” έχοντας ευκαιρία στις καθυστερήσεις με τον Ναλπαντίδη. Για πέναλτι στο 68′ “φωνάζει” η πλευρά του Αχιλλέα, η οποία κατήγγειλε προπηλακισμούς και βία!

Το “φιλμ” του αγώνα
10′ Σουτ του Δημολιού, η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βασιλειάδη.
16′ Ο Τζέκος, αν και ήταν οφσάιντ, δεν υποδείχθηκε, προχώρησε προς την άμυνα του Αχιλλέα και έκανε το σουτ, στέλνοντας στη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Βασιλειάδη, με τον Κατσαρό να διώχνει στη συνέχεια.
21′ Μετά από κόρνερ του Παπαδόπουλου ο Αποστολίδης έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα όμως έφυγε λίγο δίπλα από την εστία των γηπεδούχων.
22′ Σε αντεπίθεση για τον Αχιλλέα ο Αποστολίδης βρήκε τον Κ. Ίτσιο, αυτός έκανε το σουτ, η μπάλα όμως έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι των γηπεδούχων.
49′ Σουτ του Τσιρογιάννη, ο Βασιλειάδης έδιωξε αποτελεσματικά.
52′ ΓΚΟΛ! 1-0: Οι γηπεδούχοι άλλαξαν ωραία τη μπάλα, με τον Κραγιόπουλο να διώχνει τη μπάλα όμως αυτή κατέληξε στον Τσιρογιάννη που σούταρε και έκανε το 1-0.
58′ Σουτ του Παγωνίδη, η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Παπαδόπουλου.
65′ Σε αντεπίθεση για τον ΑΟ Σελλάνων με τελικό αποδέκτη τον Μπιτέλη, αυτός έκανε το πλασέ αλλά ο Βασιλειάδης έδιωξε εκπληκτικά.
68′ Μετά από σέντρα του Αχιλλέα, ο Αρχοντής βρήκε τη μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή της ομάδας του αλλά ο διαιτητής υπέδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
73′ Εκτέλεση πλαγιού του Αποστολίδη από δεξιά, η μπάλα απομακρύνθηκε από την άμυνα και κατέληξε στον Δερμίση, αυτός έκανε το δυνατό σουτ, η μπάλα κόντραρε και πήρε ψηλοκρεμαστή τροχιά όμως ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος έδιωξε.
85′ ΓΚΟΛ! 1-1: Μετά από εκτέλεση φάουλ του Κ. Ίτσιου από αριστερά, η άμυνα των γηπεδούχων έδιωξε τη μπάλα προς τα πλάγια, αυτή κατέληξε στον Κραγιόπουλο που έκανε το διαγώνιο σουτ και άφησε “άγαλμα” τον Παπαδόπουλο, κάνοντας το 1-1.
90’+4′ Μετά από φάουλ των γηπεδούχων που πέρασε ανεκμετάλλευτ, ο Κατσαμάγκας έβγαλε πάσα για τον Ναλπαντίδη, αυτός έκανε το σπριντ από το κέντρο προς την αντίπαλη περιοχή αλλά την τελευταία στιγμή η μπάλα αναπήδησε στο χόρτο και το σουτ του δεν ήταν καλό, με αποτέλεσμα να αστοχήσει στο το τετ α τετ απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα.


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νικόπουλος με βοηθούς τους Αναστασίου και Σαμαρά (Θεσσαλίας)

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΟ Σελλάνων (Στέφανος Ξηροφώτος): Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Τζανής, Αρχοντής, Μπούσδρας, Χαϊδάρης, Δημολιός (81′ Κόντος), Μπιτέλης, Τζέκος, Τσιρογιάννης (70′ Κόκκινος), Πατσαρούχας (87′ Μπακρατσάς)
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Ρούλης Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Κατσαρός, Δερμίσης, Κραγιόπουλος, Τσιμπούκας, Αποστολίδης (77′ Ναλπαντίδης), Δ. Ίτσιος (90’+3′ Νίκα), Παγωνίδης, Κατσαμάγκας, Παπαδόπουλος, Κ. Ίτσιος (90′ Χαλκίδης).

ρεπορτάζ: Γιάννης Φοροζίδης

Pin It on Pinterest

Shares
Share This