Επιλογή Σελίδας

Το Pick ‘N’ Roll της Cosmote TV, επιστρέφει την Τρίτη 22 Ιανουαρίου στις 20:00 (Cosmote Sport 4HD) και μεταξύ άλλων, οι φίλοι του μπάσκετ, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αποκλειστικές συνεντεύξεις πρωταγωνιστών των παρκέ, καθώς και τις σημαντικότερες εξελίξεις στα ευρωπαϊκά και αμερικανικά πρωταθλήματα.

O φόργουορντ της Χίμκι, Άντονι Γκιλ μίλησε στον Άρη Μπάρκα για τη φετινή πορεία της ομάδας του, αλλά και για τη σχέση του με τον αδικοχαμένο Τάιλερ Χάνικατ, ενώ ο Ζήσης Σαρικόπουλος περιέγραψε στον Γιάννη Μέγα την καθημερινότητά του στο Μινσκ της Λευκορωσίας, ως παίκτης της Τσμόκι. Παράλληλα, ο Έλληνας σέντερ μίλησε για την εμπειρία του στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της VTB League, για την περσινή του σεζόν στον Πανιώνιο, ενώ γύρισε πίσω τον χρόνο, στην περίοδο που είχε έρθει αντιμέτωπος στα παρκέ του ΝCAA, ως παίκτης του Οχάιο Στέιτ, με τον Ρικ Πιτίνο.

Όπως κάθε εβδομάδα, οι συνδρομητές της Cosmote TV θα ενημερωθούν από τον Κυριάκο Κουρουτσαβούρη για τις σημαντικότερες εξελίξεις στο ΝΒΑ, για τις επιδόσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο, καθώς και για το κολεγιακό πρωτάθλημα, NCAA, όπου το Ντιουκ των Ζιον Ουίλιαμσον και Αρ Τζέι Μπάρετ συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία.

Επίσης, λίγες ημέρες πριν τη μάχη της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σε ζωντανή σύνδεση από το Ισραήλ μέσω skype, θα μιλήσει στο Pick ‘N’ Roll για την προετοιμασία της ομάδας του και για τους στόχους της στην επικείμενη αναμέτρηση με τους «πράσινους».

Καλεσμένος του Βασίλη Σκουντή στο στούντιο της εκπομπής θα είναι ο Πρόεδρος του Ηφαίστου Λήμνου, Σπύρος Μπούμπουρας, ο οποίος μεταξύ άλλων θα μιλήσει για την πορεία της ομάδας του στη φετινή Betshop.gr Basket League.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This