Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Τριήμερο Coupe de France με πέντε γαλλικές ομάδες να μπαίνουν στη μάχη της πρόκρισης. Πέντε ομάδες, τέσσερις επιλογές τις οποίες πάμε να δούμε:

Αρχή από τη μοναδική αναμέτρηση μεταξύ ομάδων της Ligue 1, με την Toulouse να υποδέχεται τη Reims σε ένα ουσιαστικά διάλειμμα από τις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος. Αντίθετα με τις εμφανίσεις του Championnat θεωρούμε ότι εδώ η Toulouse έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη και την πρόκριση.

Στις υπόλοιπες τρεις μάχες οι ομάδες της Ligue 1 αντιμετωπίζουν ομάδες κατώτερων κατηγοριών, με τη Guingamp αρχικά να φιλοξενείται από τη Nancy που ωστόσο έχει εμπειρία από τη μεγάλη κατηγορία και είναι πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο και θα πάμε στη λύση των 2-3 γκολ.

Στο Πριγκιπάτο η Monaco που ψάχνει ακόμη νίκη εντός έδρας στη φετινή σαιζόν υποδέχεται την πρωτοπόρο της Ligue 2 Metz. Παιχνίδι με πολλές παγίδες για τους Μονεγάσκους που δεν είναι σε καλή κατάσταση και ψάχνουν ταυτότητα. Εμείς θα συνεχίσουμε να την υποστηρίζουμε μέχρι να βρει το δρόμο της και θα πάμε με την πρόκρισή της.

Τελευταία αναμέτρηση αυτή της Lille που φιλοξενείται από την ερασιτεχνική Sete. Σε δαιμονιώδη κατάσταση η ομάδα της Βόρειας Γαλλίας δύσκολα θα αντιμετωπίσει προβλήματα, έστω και αν το σκορ δεν πάρει μεγάλες διαστάσεις. Επιλογή μας η νίκη των φιλοξενούμενων με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά -με επιστροφή πονταρίσματος σε περίπτωση νίκης με ένα ακριβώς γκολ.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
Coupe de France – 1/16 de Finale
19:30 AS Nancy-Lorraine – En Avant de Guingamp 2 – 3 Goals (2.00) 1-1 FT
19:30 Toulouse FC – Stade de Reims 1X & Under 3.5 Goals (1.78) 3-3 FT
22:00 AS Monaco – FC Metz AS Monaco To Qualify (1.55) 1-3 FT
22:00 FC Sete 34 – Lille OSC (-1) 2 (1.51) 0-1 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This