Επιλογή Σελίδας

Του Θεόφιλου Ψυχογιού

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Γιώργου Ταουσάνη δείχνει ο Πιερικός και άμεσα αναμένεται να φορέσει τα μελανόλευκα, αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής.

Ο 20χρονος στόπερ έπαιζε στον Απόλλωνα Λάρισας, ενώ παλιότερα θήτευσε σε Άρη (κυρίως την Κ20), Απόλλωνα Καλαμαριάς (συμμετοχές στη Γ´ Εθνική), αλλά και Αιγινιακό (στη Φούτμπολ Λιγκ, μέχρι πέρυσι). Έτσι, δένουν τα μετόπισθεν, παρόντων των Τσιούχα, Χατζηδίμπα (από το καλοκαίρι), Τεπερεκίδη (αποκτήθηκε πρόσφατα), αλλά και την αρνητική τροπή με τον Εουράλ Τσουλχάι, με τον Αλβανό πρώην στόπερ της Βέροιας να υπογράφει στη Νίκη Βόλου.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη έχει αποκτήσει ήδη τους Ναρίνογλου, Ντινόπουλο, Τεπερεκίδη, ενώ άμεσα ξεκαθαρίζει το θέμα του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, Αλσίνο Σόουζα Σάντος (προσπάθειες για έκδοση του δελτίου του).

Βεβαίως, για τον Πιερικό προέχει η θετική αντίδραση την Τετάρτη, στη δύσκολη εξ’ αναβολής αναμέτρηση με τη Νίκη στο Βόλο, μετά την ήττα της Κυριακής με 2-1 εκτός από τον Αστέρα Ιτέας. Νέο πρόσωπο θα είναι ο Σκλιοπίδης, ενώ από τους Κατερινιώτες θα λείψουν οι Σεχολάρι και Κυπαρίσσης.

Πηγή: Arena

Pin It on Pinterest

Shares
Share This