Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Μία εξ αναβολής αναμέτρηση στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής για τη Ligue 1, ανάμεσα σε δυο ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο αλλά και μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς. Πάμε να τη δούμε:

Nimes Olympique (12) – Angers SCO (14)     @ Stade des Costieres, Nimes

Προϊστορία:  22 – 9 – 6  (όλα τα ματς στη Ligue 2, τελευταία 10ετία:  3-1-2,  4/6 Under,  4/6 NG,  4/6 2-3 Goals)

Η εντός έδρας νίκη της Angers στις καθυστερήσεις επί της Nantes έβαλε φρένο σε ένα πολύ άσχημο σερί για τους Angevins που είχαν να δουν νίκη από τις αρχές του Νοέμβρη. Αυτοί οι τρεις βαθμοί τους έδωσαν μεγάλη ανάσα κυρίως βαθμολογική, αν και χρειάζονται και άλλα θετικά αποτελέσματα για να μπορέσει να απομακρυνθεί για τα καλά απο την επικίνδυνη ζώη.

Από την άλλη πλευρά η γηπεδούχος απόψε Nimes βρίσκεται και αυτή σε όχι και τόσο καλό φεγγάρι μετρώντας μόλις μία νίκη (αλλά και πέντε ήττες) στα έξι τελευταία παιχνίδια της και απόψε ψάχνει μια ευκαιρία για να πάρει τους τρεις βαθμούς και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Αμφότερες οι δύο ομάδες έχουν ως προτεραιότητα την καλή τους αμυντική λειτουργία, όμως τελευταία παρουσιάζουν μια επιθετεική δυστοκία. Βάσει αυτών αλλά και της προϊστορίας, θεωρούμε ότι το under έχει πολλές πιθανότητες σήμερα και μας δίνεται και σε πολλή καλή απόδοση, ενώ εναλλακτικά θα βλέπαμε και τα 2-3 γκολ.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J20 – en retard)
20:00 Nimes Olympique – Angers SCO Under 2.5 Goals (1.76) 3-1 FT

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This