Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Με αμείωτο το ενδιαφέρον συνεχίζεται το Κύπελλο Γαλλίας με τέσσερις αναμετρήσεις, εκ των οποίων οι δύο μεταξύ ομάδων της Ligue 1.

Δύο απογευματινές αναμετρήεις με την πρώτη στην οποία η Rennes φιλοξενείται από την ερασιτεχνική ομάδα 4ης κατηγορίας St.Pryve. Δεν θα έχει προβλήματα ως προς την πρόκριση, όμως η διοργάνωση δείχνει ότι δεν υπάρχουν μεγάλες εκτασεις σε σκορ και γενικά τα παιχνίδια κρύβουν κινδύνους. Εδώ θεωρούμε ότι η έμπειρη ομάδα της Βρετάνης θα σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ. Από κει και πέρα στο Geoffroy-Guichard οι γηπεδούχοι Stephanois θα επιδιώξουν να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα τους από τη Lyon στο μεγάλο ντέρμπι και θα έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Στις βραδινές αναμετρήσεις η Caen αντιμετωπίζει την επίσης ερασιτεχνική Viry Chatillon που έβγαλε εκτός θεσμού την Angers στον πρηγούμενο γύρο. Παιχνίδι με παγίδες και εδώ συν το γεγονός ότι θα υπάρξουν αλλαγές στο ρόστερ των Νορμανδών και δεν βλέπουμε νίκη τους πάνω από δύο γκολ. Θα το καλύψουμε μάλιστα με το ασιατικό χάντικαπ (της επιστροφής στην περίπτωσης που επικρατήσουν ακριβώς με διαφορά δύο γκολ). Τέλος στο Παρισι, η ομάδα του Thomas Tuchel θα υποδεχθεί την ιδιαίτερα φορμαρισμένη Strasbourg που πρόσφατα ανάγκασε την υπερ-πρωταθλήτρια Γαλλίας σε ισοπαλία. Όπως και στο πρόσφατο ματς κόντρα στη Guingamp έτσι και σήμερα, θεωρούμε ότι οι Παριζιάνοι θα κάνουν επίδειξη δύναμης δείχνοντας ποιος είναι το αφεντικό εντός συνόρων…
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
Coupe de France (1/16 de Finale)
19:30 FC St. Pryve St.Hilaire – Stade Rennais FC Stade Rennais FC Over 1.5 Goals (1.50) 0-2 FT
19:30 AS Saint-Etienne – Dijon FCO 1 (1.53) 3-6 FT
22:00 ES Viry Chatillon (2) – SM Caen 1 (1.75) 0-6 FT
22:00 Paris St.Germain (-2.5) – RC Strasbourg 1 (1.88) 2-0 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This