Επιλογή Σελίδας

Δεχόμενος δυο γκολ μέσα σε δυο λεπτά (55′-56′) τέθηκε “νοκ άουτ” ο Πιερικός στον αγώνα απέναντι στη Νίκη Βόλου, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου και γνώρισε την ήττα με 3-0, για τη 13η εξ αναβολής αγωνιστική του 4ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Οι Κατερινιώτες κράτησαν το μηδέν κάτι λιγότερο από μια ώρα, με τους Νικιώτες να ανοίγουν το σκορ με τον Μέτσε στο 55′, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Βουκομάνοβιτς έκανε το 2-0. Ο Πιερικός θα μπορούσε να ξαναμπεί στο παιχνίδι στο 74′ όταν ο Δαδάκος σημάδεψε το δοκάρι του Αποστολίδη, με τους Βολιώτες να “σφραγίζουν” τη
νίκη τους με το δεύτερο γκολ του Βουκομάνοβιτς, στο 81′. Η Νίκη είχε και δυο δοκάρια στο α’ μέρος με τον Κέρι (29′ και 36′).

Το “φιλμ” του αγώνα
10′ Σουτ του Κωτσιαρίδη μέσα από την περιοχή, ο Αποστολίδης μπλόκαρε.
22′ Μετά από σέντρα του Παπαδόπουλου από αριστερά, ο Μέτσε έπιασε το κοντινό σουτ αλλά η μπάλα έφυγε αργά, άουτ.
24′ Εκτέλεση φάουλ του Κέρι από αριστερά, ο Πατσιογεώργος έδιωξε με δυσκολία.
29′ Έπειτα από σέντρα του Παπαδόπουλου από αριστερά, ο Κέρι έπιασε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Πιερικού.
36′ Εκτέλεση φάουλ του Κέρι, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι του Πατσιογεώργου.
40′ Μετά από συρτή σέντρα του Κραγιόπουλου από αριστερά, ο Κωτσιαρίδης έπιασε το σουτ εν κινήσει αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
42′ Ο Βουκομάνοβιτς έστρωσε στον Φάμπιο, αυτός από το ύψος της περιοχής έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
44′ Έπειτα από γέμισμα του Μέτσε, η μπάλα κατέληξε στον Φάμπιο που έκανε το σουτ, όμως η μπάλα έφυγε πολύ μακριά από την εστία του Πιερικού.
47′ Μετά από σέντρα του Βουκομάνοβιτς από δεξιά, ο Χατζηδίμπας έδιωξε σε κόρνερ, προ του Φάμπιο.
49′ Μετά από κάθετη μπαλιά του Μετούσι στον Ιορδανίδη, ο παίκτης της Νίκης “τσίμπησε” τη μπάλα αλλά ο Πατσιογεώργος κράτησε το μηδέν.
55′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Μέτσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0 για τη Νίκη Βόλου.
56′ ΓΚΟΛ! 2-0: Ο Κέρι έβγαλε τον Βουκομάνοβιτς σε θέση βολής απέναντι στον Πατσιογεώργο, με τον παίκτη της Νίκης να “εκτελεί” τον γκολκίπερ του Πιερικού από κοντά και να “γράφει” το 2-0.
72′ Ο Καρτσαμπάς έβγαλε κάθετη μπαλιά για τον Ντινιωτάκη, στην πλάτη της άμυνας του Πιερικού, με τον παίκτη της Νίκης να πλασάρει άουτ, σε τετ α τετ με τον Πατσιογεώργο.
74′ Ο Λαζαρίδης έκανε το σουτ από μακριά και ανάγκασε τον Αποστολίδη να παραχωρήσει κόρνερ. Μετά την εκτέλεση, η μπάλα έφτασε στον Δαδάκο που έκανε το σουτ αλλά σημάδεψε το αριστερό δοκάρι της Νίκης.
81′ ΓΚΟΛ! 3-0: Έπειτα από σέντρα του Ντινιωτάκη από αριστερά, ο Κέρι στο δεύτερο δοκάρι έκανε
το σουτ, ο Πατσιογεώργος απέκρουσε όμως ο Βουκομάνοβιτς πήρε το ριμπάουντ και από κοντά δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0.
84′ Ο Κέρι βρέθηκε απέναντι από τον Πατσιογεώργο και έκανε το πλασέ με τον πορτιέρε του Πιερικού να αποκρούσει.
90’+3′ Εκτέλεση κόρνερ του Κέρι από δεξιά, ο Τσουλχάι από το δεύτερο δοκάρι έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπουτσίκος με βοηθούς τους Κουφό και Μαδίτση (Μακεδονίας).

Κίτρινες κάρτες αντίκρυσαν οι Παπαδόπουλος (64′) και Καρτσαμπάς (66′) της Νίκης Βόλου και ο Κραγιόπουλος του Πιερικού (90′).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Νίκη Βόλου (Ράντκο Ντόστανιτς): Αποστολίδης, Μετούσι, Θ. Παπαδόπουλος, Ρόβας, Χρ. Καρτσαμπάς, Παπαδήμας, Μέτσε (67′ Ντινιωτάκης), Βουκομάνοβιτς (82′ Τσουλχάι), Κέρι, Φάμπιο (67′ Δεμηρτζόγλου), Ιορδανίδης (85′ Βουρδάκης).
Πιερικός (Νίκος Θεοδοσιάδης): Πατσιογεώργος, Σκλιοπίδης, Λαζαρίδης, Τσιούχας, Χατζηδίμπας, Καρτσαμπάς Θ., Κωτσιαρίδης (78′ Κριεμάντι), Λαμπίρης, Ντινόπουλος, Κραγιόπουλος (60′ Δαδάκος), Μηλιώτης (84′ Μπατσαράς).

πηγή: goalpost.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This