Επιλογή Σελίδας

Στα μεταγραφικά θέματα του Πιερικού για την ενίσχυση του με σκοπό την ενδυνάμωση του ρόστερ για την επίτευξη των στόχων, μετά την απόκτηση των Ντινόπουλου-Τεμπερεκίδη η διοίκηση της ομάδας σε συνεργασία με τον προπονητή Νίκο Θεοδοσιάδη εστιάζει στην απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του PNEWS αύριο θα φτάσει στη Κατερίνη ένας έμπειρος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός με καλές συστάσεις για να δοκιμαστεί σε πρώτη φάση με την ομάδα, και να κριθεί στη συνέχεια αν αποκτηθεί. 
Επίσης ανοιχτή είναι και η περίπτωση του 20χρονου αμυντικού Γιώργου Ταουσάνη με θητεία σε Απόλλων Λάρισας, Αιγινιακό, Απόλλων Καλαμαριάς και Κ20 Άρη. 

Ολοκληρώθηκε του Αλσίνο!

Από την άλλη η υπόθεση του 28χρονου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού Αλσίνο Σάντος έχει ολοκληρωθεί, έχουν σταλεί όλα τα απαραίτητα έγγραφα στην ΕΠΟ και αναμένεται η χορήγηση του δελτίου του. Ενώ δεν αποκλείεται και η απόκτηση ενός ακόμη μεσοεπιθετικού.

Έφυγε Γερμανία ο Κούζας – Επιστρέφει ο Τοπουζλής – Πήρε και Ταντή!

Εκτός ομάδας με προσωπική απόφαση του ο νεαρός πορτιέρε Αλέξανδρος Κούζας που ”μεταναστεύει” στη Γερμανία οπού και θα δοκιμαστεί. Έτσι δημιουργείται κενό στη θέση του τερματοφύλακα, και γιαυτό οι Μελανόλευκοι επιστρατεύουν τον γνώριμο Ηρακλή Τοπουζλή που έρχεται από την Ακαδημία Πλαταμώνα. 

Επίσης από την ομάδα του Πλαταμώνα εντάχθηκε στον Πιερικό ο νεαρός φιλόδοξος επιθετικός Γιώργος Ταντής με αρκετά γκολ στο ενεργητικό του τη φετινή σεζόν στην Α’κατηγορία της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.

Χωρίς Κραγιόπουλο και Κυπαρίσση με Ολυμπιακό Βόλου!

Τον Ολυμπιακό Βόλου υποδέχεται τη Κυριακή ο Πιερικός που θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις του για να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα. Ο Κατερινιώτης τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του, τον Κραγιόπουλο(τιμωρημένος)  και τον Κυπαρίσση (επιστρέφει σιγά σιγά στις προπονήσεις).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This