Επιλογή Σελίδας

Χορταστικό παιχνίδι διεξήχθη στην Έλαφο όπου ο τοπικός Ταύρος αναδείχθηκε ισόπαλος με το εντυπωσιακό 4-4 κόντρα στον Πιερικό Αστήρ Κάτω Αγιάννη στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας.
Με αυτή τη μοιρασιά βαθμών οι δύο αντίπαλες ομάδες παρέμειναν στις ίδιες θέσεις της κατάταξης, ο Πιερικός Αστήρ στην τρίτη με 36 β. και ο Ταύρος ουραγός με 10 β. 
Το αποτέλεσμα αφήνει πικραμένους τους γηπεδούχους καθώς δέχτηκαν την ισοφάριση στο 90ο λεπτό, σε μια αναμέτρηση που είχε συνεχείς εναλλαγές του σκορ, οκτώ τέρματα, δοκάρι για τους φιλοξενούμενους και δύο αποβολές παικτών στα τελευταία λεπτά με δεύτερη κίτρινη κάρτα – μία για κάθε ομάδα.
Φάσεις και γκολ
Μόλις στο τρίτο λεπτό ο Κοσμίδης έκανε το σουτ πλασέ από πλεονεκτική θέση, η μπάλα όμως βρήκε το πόδι του Παυλίδη και αντί για τα δίχτυα κατέληξε κόρνερ.
Στο 6΄ ο Τζιμίκας με σουτ από καλή θέση άνοιξε το σκορ για τον Πιερικό Αστήρ 0-1.
Στο 9΄ από πλάγιο άουτ του Καρανίκα και γυριστή κεφαλιά πάσα του Σουρλόπουλου, ο Κομίδης με εξαιρετική κίνηση και σουτ
από δύσκολη θέση ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 15΄ ίδια φάση με την προηγούμενη, από πλάγιο άουτ του Καρανίκα, ο Σιαμπάνης στο δεύτερο δοκάρι με πλασέ έδωσε το προβάδισμα του σκορ στην ομάδα του 2-1.
Στο 18΄ ο Γκουνέλας με ατομική ενέργεια και σουτ πλασέ εντός περιοχής ισοφάρισε σε 2-2.
Στο 26΄ σε κοντινό σουτ του Τζιάμα, η μπάλα βρήκε το αριστερό δοκάρι της εστίας του Σεμιτσίδη και στη συνέχεια της φάσης επιθετικός του Κάτω Αγιάννη αστόχησε στο σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή.
Στο 39΄ διαγώνιο πλασέ του Κοσμίδη σε κενή εστία, η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.
Στο 40΄ πλασέ του Χρυσόπουλου από καλή θέση, η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 51΄ ο Χρυσόπουλος κέρδισε ανύπαρκτο πέναλτι -επιθετικό φάουλ- μέσα στην περιοχή από αντίπαλο κάτω από τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Μετά από τέσσερα λεπτά το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Τζιάμας κάνοντας την ανατροπή του σκορ σε 2-3.
Στο 61΄ κόρνερ του Κοσμίδη, κεφαλιά του Σουρλόπουλου από την καρδιά της άμυνας απέκρουσε ο Οκουτσόγλου και στην επαναφορά της μπάλας ο Πασχόπουλος με κοντινό πλασέ ισοφάρισε εκ νέου για τον Ταύρο σε 3-3.
Στο 64΄ από παράλληλη σέντρα φάουλ του Βελώνη, ο Περιστερόπουλος (που πέρασε στο ημίχρονο ως αλλαγή) με καρφωτή κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα του σκορ για τον Ταύρο σε 4-3.
Στο 83΄ ο Μυρωτής του Πιερικού Αστήρ αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.
Στο 90΄ ο Τζιάμας με σουτ φάουλ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 4-4 σημειώνοντας το δεύτερό του προσωπικό 
τέρμα σε στατική φάση.
Στο 90+1΄ ο Πασχόπουλος  του Ταύρου δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη- κόκκινη κάρτα.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Νίκος Ντουράλογλου με βοηθούς τους κ.κ.  Ζαχαρία Γερμανό και Νώντα Βασιλειάδη.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Ταύρος Ελάφου: Σεμιτσίδης, Βελώνης, Πασχόπουλος, Κοσμίδης, Καρανίκας, Μέϊα, Σουρλόπουλος, Λιανός, Ψαριάης, Σιαμπάνης (46′ λ.τ. Περιστερόπουλος), Μάτο (81′ Χατζηβασιλείου).
Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη: Οκουτσόγλου, Εφραιμίδης, Λαράκου (67′ Μουρατίδης), Τζιάμας, Παυλίδης, Χαρεϊσβίλι (71′ Χρηστίδης), Τζιμίκας, Μυρωτής, Γκολέμας, Χρυσόπουλος, Γκουνέλας (89′ Δημητσάκης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This