Επιλογή Σελίδας

Για ένα ακόμη παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, ο Πιερικός δεν κατάφερε να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα και γνώρισε την ήττα με 1-2 στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, για τη 16η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Οι Βολιώτες προηγήθηκαν με πέναλτι του Μάντζιου στο 39′ όμως ο Πιερικός αντέδρασε και ισοφάρισε στο 45’+4′ με τον Κωτσιαρίδη. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο “τρίποντο” με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Μάντζιου στο 68′.

Το “φιλμ” του αγώνα
13′ Σουτ του Σερτζίνιο από καλή θέση από αριστερά, η μπάλα έφυγε άουτ.
20′ Πλασέ του Μάντζιου, η μπάλα έφυγε άουτ.
39′ ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Μάντζιος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 0-1. Το πέναλτι κέρδισε ο ίδιος από τον Πατσιογιώργο.
45’+4′ ΓΚΟΛ! 1-1: Μετά από μακριό πλάγιο του Χατζηδίμπα από αριστερά, η μπάλα μετά από απομάκρυνση της βολιώτικης άμυνας έφτασε στον Κωτσιαρίδη που από το ημικύκλιο έκανε το δυνατό σουτ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
45’+5′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Λεάντρο πήρε την κεφαλιά από κοντά, όμως η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πατσιογιώργου.
52′ Από πλάγια θέση ο Σεχολάρι έκανε το σουτ, η μπάλα όμως χτύπησε στη ρίζα του δεξιού δοκαριού του Γιακουμή.
54′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κωτσιαρίδη, επικράτησε σύγχυση στην άμυνα του Ολυμπιακού, όμως τελικά η φάση πέρασε χωρίς αποτέλεσμα
68′ ΓΚΟΛ! 1-2: Ο Μάντζιος δέχτηκε τη μπάλα μέσα στην περιοχή του Πιερικού από τον Φλίγκο, γύρισε το σώμα του όμορφα και με σουτ “εκτέλεσε” τον Πατσιογιώργο, κάνοντας το 1-2.
73′ Ο Ντινόπουλος βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού αλλά άργησε να σουτάρει και οι αμυντικοί αλλοίωσαν την προσπάθειά του.
75′ Μετά από σέντρα του Κωτσιαρίδη από δεξιά, ο Ντινόπουλος έκανε την προβολή από το ύψος του πέναλτι, όμως η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γιακουμή.
85′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κόλα από δεξιά, ο Λεάντρο έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα όμως έφυγε παράλληλα με την εστία του Πιερικού.

Το αγώνα διαιτήτευσε ο ο Γιουματζίδης με βοηθούς τους Χρ. Δεμερτζή και Νικ. Δεμερτζή (Πέλλας).

Κίτρινες κάρτες αντίκρυσαν οι Τσιούχας (25′), Πατσιογιώργος (39′), Ντινόπουλος (57′) και Λαμπίρης (72′) του Πιερικού καθώς και οι Ρόκας (65′) και Ναζίμ (82′) του Ολυμπιακού Βόλου.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός (Νίκος Θεοδοσιάδης): Πατσιογιώργος, Λαμπίρης, Τσιούχας, Χατζηδίμπας, Αθ. Καρτσαμπάς (44′ λ.τ. Σεχολάρι), Λαζαρίδης, Αλ. Καρτσαμπάς (89′ Μπατσαράς), Σκλιοπίδης, Δαδάκος (77′ Ναρίνογλου), Κωτσιαρίδης (77′ Μαυρίδης), Ντινόπουλος.
Στον πάγκο: Γιώτσας, Τεμπερεκίδης.
Ολυμπιακός Βόλου (Περικλής Αμανατίδης): Γιακουμής, Πίντο, Παπαϊωάννου, Ριζογιάννης (19′ λ.τ. Ναζίμ), Ρόκας, Σερτζίνιο (90′ Καμπλιώνης), Κόλα, Μάντζιος, Λώττας (77′ Σκοπελίτης), Σαχινίδης (60′ Φλίγκος).
Στον πάγκο: Παλιούρας, Πατσής, Μπουτζίκος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This