Επιλογή Σελίδας

Νίκη ουσίας και γοήτρου πανηγύρισε ο Εθνικός κατερίνης απέναντι στον Πιερικό, με 1-0, στο πλαίσιο του πρώτου αγώναν ανάμεσα στις δυο ομάδες για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας, που διεξήχθη στο “Γιάννης Καλλιανίδης” το απόγευμα της Τετάρτης, μπροστά σε περίπου 150 θεατές.
Η ομάδα του Γιάννη Κωνσταντινίδη έπαιξε ψυχωμένα απέναντι στον μεγάλο της αντίπαλο, οι παίκτες του Εθνικού δε φοβήθηκαν διόλου τον Πιερικό και χάρη στο γκολ του Χατζηθεοδωρίδη στο 53′, έφτασαν στη νίκη και ελπίζουν στη ρεβάνς να κατορθώσουν να υπερασπιστούν το προβάδισμα και να είναι αυτοί που θα προκριθούν στο τελικό του θεσμού.
Ο Πιερικός που αγωνίστηκε με αρκετούς ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής έως τώρα στη σεζόν, προβλημάτισε με την εικόνα του, χωρίς να αποτελεί ελαφρυντικό ότι προτεραιότητα δίνεται στη “μάχη” για την παραμονή στη Γ’ Εθνική και όχι στο Κύπελλο. Οι παίκτες του Πιερικού, ειδικά οι νεαρότεροι που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ φέτος, προβλημάτισαν με την απόδοσή τους, έδειξαν να έχουν αλλού το μυαλό τους και να κάνουν “αγγαρεία” και πλέον καλούνται στη ρεβάνς να κάνουν την ανατροπή και να βρεθούν στον τελικό, ενδιάμεσα από δύσκολα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Πέρα από το γκολ του Χατζηθεοδωρίδη, χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν, με τις δυο ομάδες να έχουν και από ένα δοκάρι, ο Πιερικός στο 33′ μετά από προβολή του Κριεμάντι και ο Εθνικός με κεφαλιά του Δελαβερίδη.

Ντεμπούτο για τον Πιερικό πραγματοποίησαν οι Τοπουζλής, Λυκούργος, Ταντής και Σόουζα.

Το αγώνα διαιτήτευσε ο Λαφατζής με βοηθούς τον Ντασιόπουλο και τη Φωτιάδου.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Κατερίνης (Γιάννης Κωνσταντινίδης): Βαβατσιούλας, Νικολαΐδης, Δήμος (90′ Αλσέλα), Θωμαΐδης, Θεοδοσιάδης, Γεμενετζίδης, Τριανταφύλλου (82′ Καμπερίδης), Μυστρίδης, Δελαβερίδης (84′ Ελεζάι), Δεληγιαννίδης (70′ Πανωλής), Χατζηθεοδωρίδης.
Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Βαρνάς, Τσαταλμπός.
Πιερικός (Νίκος Θεοδοσιάδης): Τοπουζλής, Σκλιοπίδης (59′ Μπατσαράς), Λαζαρίδης, Χατζηδίμπας, Τσιούχας, Μαυρίδης, Λαμπίρης (46′ Λυκούργος), Κριεμάντι (46’Ταντής), Ναρίνογλου (82′ Γιώτσας) , Σόουζα, Ντινόπουλος.
Στον πάγκο: Παντζιάλας, Πατσιογιώργος, Γιώτσας, Μπατσαράς.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This