Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν Όλυμπος Αγίου Σπυρίδωνα και Μύτικας Λεπτοκαρυάς, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Οι γηπεδούχοι πήραν στις καθυστερήσεις το βαθμό της ισοπαλίας, απέναντι στο Μύτικα που αν και έχανε με 1-0 στο 9′, “γύρισε” το παιχνίδι αλλά δεν έφυγε με το “τρίποντο”. Ο Όλυμπος, έτσι, απέκτησε “συγκάτοικο” στην τελευταία θέση την Πρόοδο Παλαιού Κεραμιδίου, με 17 βαθμούς και απέχει τέσσερις βαθμούς από τη σωτηρία. Ο Μύτικας διατηρήθηκε στην 5η θέση, με 28 βαθμούς.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Αλεξίου στο 9′.
Στο 17′ ο Τάσος Μακρίδης ισοφάρισε με κεφαλιά σε 1-1, έπειτα από σέντρα του Τσικρίκη.
Στο 65′ ο Ζηνέλης, μετά από σέντρα του Ελέζι, έδωσε το προβάδισμα με 1-2 στον Μύτικα.
Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 90’+4′ με σουτ του Κουλιανόπουλου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιαμούζης με βοηθούς τους Κουκουβίτη και Πάτσα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Όλυμπος Αγίου Σπυρίδωνα: Γκρίνιας, Ζαρογιάννης, Μιχαλήτσιος, Κυβελίδης, Σταυρογιάννης (70′ Θ. Μπαμπανίκας), Καρανάτσιος, Ι. Κατσιούλας (70′ Λιάκατας), Αλεξίου (60′ Μ. Κατσιούλας), Χ. Μπαμίχας (80′ Αθ. Σταυρογιάννης), Χρ. Μπαμπανίκας, Κουλιανόπουλος.
Μύτικας Λεπτοκαρυάς: Αλ. Τσαρούχας, Γεροθανάσης, Ι. Τσαρούχας, Σιαμήτρας, Mujaraj, Μπατζέλας, Τσικρίκης (90’+ Μαυρομάτης), Ζηνέλης, Ελέζι (90′ Δ. Χέδας), Μακρίδης (85′ Ε. Χέδας), Τζόβας