Μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί του Εθνικού Νέας Τραπεζούντας πέτυχε ο Αετός Καταλωνίων, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας και ανέβηκε στη 10η θέση της βαθμολογίας, απέχοντας πλέον 4 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Οι γηπεδούχοι πίεσαν, δημιούργησαν φάσεις αλλά τους έλειψε το γκολ ενώ είχαν και δοκάρι στο β’ μέρος σε εκτέλεση φάουλ του Εφραιμίδη (συμβολή των δοκών). Έτσι, έμειναν στην 14η θέση με 14 βαθμούς, ισόβαθμοι με τον Όλυμπο Βροντούς και απέχουν δυο βαθμούς από τη σωτηρία.
Το 0-1 έγινε στο 10′ με ατομική ενέργεια και υποδειγματικό πλασέ του Σκούφα, ο οποίος κέρδισε την κόντρα από τον αντίπαλο αμυντικό και τελείωσε την προσπάθεια εύστοχα.
Το 0-2 διαμορφώθηκε στο 90’+5′ όταν ο Τσιντώτας τροφοδότησε τον Σκούφα που βγήκε στην επίθεση, αυτός σέντραρε για τον Δημητρίου που με πλασέ “σφράγισε” το “τρίποντο” για την ομάδα των Καταλωνίων.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπαργυρίου με βοηθούς τους Γερμανό και Χατζηγιάννη.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Νέας Τραπεζούντας: Ευθυμιάδης, Π. Τερζίδης (70′ Γκανάς), Αντωνιάδης, Λυκίδης, Μούκας, Χνούδας, Εφραιμίδης, Βασιλείου (75′ Τουλίκας), Λαδένης (55′ Κακάνης), Χατζηαργυαρίου (90′ Πανάγος), Χ. Τερζίδης.
Αετός Καταλωνίων: Πατρής, Σαρηγιαννίδης, Τσέτσιλας (88′ Γ. Νταμπαλάκης), Φωτόπουλος, Χαντζαρίδης (80′ Καραγκιόζης), Ιωάννου, Βασιουρής (65′ Χρυσόπουλος), Τσιντώτας, Σκούφας, Δημητρίου, Γούτσιος (55′ Δ. Λάζος).

















