Επιλογή Σελίδας

Πραγματοποιώντας μία ακόμη εξαιρετική εκτός έδρας εμφάνιση, η ΑΕ Καρίτσας ήταν ισοπεδωτική μέσα στο Νέο Κεραμίδι συντρίβοντας με 0-4 τον Εθνικό για το πρώτο ματς της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας, μετατρέποντας ουσιαστικά τη ρεβάνς στην έδρα της σε τυπική διαδικασία!

Η ομάδα του Αλέξανδρου Κούρτογλου, ευτύχησε να έχει σε καταπληκτική μέρα τον Κυπαρίσση ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ ενώ και η ανασταλτική της προσήλωση ήταν υποδειγματική, αφού δεν απειλήθηκε επί της ουσίας από τον αντίπαλο, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Η πρωτοπόρος της Α’ ΕΠΣ Πιερίας που φιλοδοξεί να διατηρήσει τα ”σκήπτρα” της στον θεσμό, περιμένει πλέον να μάθει αν θα αντιμετωπίσει τον Πιερικό ή τον Εθνικό Κατερίνης στον μεγάλο τελικό.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ από … τα αποδυτήρια, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό ο Κυπαρίσσης με δυνατό δεξί διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Τσιλεγκερίδη βάζοντας την ομάδα του σε θέση οδηγού!

Στο 9′ οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Παρδάλη ο οποίος εκτέλεσε απευθείας το φάουλ με τη μπάλα να περνά λίγο άουτ.

Στο 11′ ο Δημητρουλόπουλος έπιασε ένα δυνατό ευθύβολο σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα πάνω από τα γκολπόστ.

Στο 45′ ο ίδιος παίκτης πάσαρε στον Κυρτέγο, με τον αρχηγό της Καρίτσας να επιχειρεί με εξωτερικό σουτ να στείλει τη μπάλα προς την εστία, όμως αυτή κατέληξε για ελάχιστα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο Εθνικός απείλησε με τον Μπέη στο 63′ όταν εκείνος έπιασε ωραίο σουτ, με τη μπάλα να μην του κάνει το χατίρι για λίγο και να καταλήγει άουτ.

Στο 67′ σημειώθηκε η κλασσικότερη ευκαιρία από πλευράς γηπεδούχων, όταν ύστερα από αναταραχή μέσα στην περιοχή του Παπατολίκα, ο Ανδρεάκος σούταρε δυνατά με το δεξί, με τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι και το 0-1 να παραμένει!

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Παππάς εκμεταλλέυτηκε την κακή συνεννόηση Δημητρίου και Κωτσιόπουλου, όμως δεν έπιασε γεμάτα τα σουτ με την μπάλα να μην έχει κατάληξη προς την εστία.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς ήρθε ο ”βομβαρδισμός” τερμάτων από την πλευρά της ΑΕ Καρίτσας! Στο 79′ έπειτα από υποδειγματική αντεπίθεση των ”κιτρινόμαυρων”, ο Μακράκης έφυγε ταχύτατα προς την αντίπαλη περιοχή από κανονική θέση και στο σωστό timing έσπασε τη μπάλα στον Κυρτέγο ο οποίος με απλό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα διαμορφώνοντας το 0-2!

Στο 84′ με παρόμοιο τρόπο (αντεπίθεση) αφού οι παίκτες των γηπεδούχων βγήκαν μπροστά για να κυνηγήσουν ένα γκολ, ο Κυρτέγος έφυγε σαν σίφουνας στην κόντρα και σέρβιρε τη μπάλα στον Κυπαρίσση, με τον επιθετικό την Καρίτσας να προσποιείται έξοχα τον προσωπικό του αντίπαλο και με δυνατό αριστερό σουτ να πετυχαίνει το 0-3!

Στο 89′ οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα ακόμη γκολ στο ”ρεπερτόριό” τους, όταν ο Κυπαρίσσης έκλεψε τη μπάλα από τον Παππά, προχώρησε προς την αντίπαλη περιοχή και με ”σεντερφορίσιο” τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 0-4 σημειώνοντας παράλληλα ο ίδιος το προσωπικό του χατ-τρικ!

Διαιτητική τριπλέτα : Φωτιάδης, Σαλτσίδης, Δ.Τσικλητάρη.

Οι συνθέσεις των ομάδων :

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Σάκης Λιάγκας): Τσιλεγκερίδης, Τσιτλακίδης, Τουλκερίδης, Παππάς, Νταντίνης (60′ Ν.Καλαιτζίδης),  Θ.Παπαδόπουλος, Καραμανώλας, Μπέης (86′ Αδαμόπουλος), Μητράκας (69′ Σταλίκας), Παρδάλης, Ανδρεάκος (60′ Νταμπαλάκης).

ΑΕ Καρίτσας (Αλέξανδρος Κούρτογλου): Παπατολίκας, Δαλαμήτρας, Καραγκούνης (83′ Ν.Μητράκας), Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Τροίρης, Δημητρουλόπουλος, Οικονόμου, Κυπαρίσσης (90′ Γκανάβας), Κυρτέγος (89′ Κούμπουλα), Σαμανίδης.

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This