Επιλογή Σελίδας

Δελτίο τύπου για την εκτός έδρας νίκη της με 4-0 επί του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου εξέδωσε η ΑΕ Καρίτσας, με το οποίο παράλληλα “απαντά” στη διοίκηση των Κεραμιδιωτών όσον αφορά σε προηγούμενες ανακοινώσεις που αφορούσαν στους “κιτρινόμαυρους”.

Το κείμενο της ανακοίνωσης:

H A.Ε. Καρίτσας αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου, στον 1ο ημιτελικό του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας.

Η ομάδα του Αλέξανδρου Κούρτογλου, αποδίδοντας εντυπωσιακό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, μετέτρεψε τo υποτιθέμενο ντέρμπι σε υγιεινό περίπατο, συντρίβοντας με 0-4 το αξιόμαχο σύνολο του Σάκη Λιάγκα και ουσιαστικά «σφράγισε» και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας.

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά από το ξεκίνημα του παιχνιδιού και προηγήθηκε στο 2ο λεπτό, με πολύ ωραίο πλασέ του Κυπαρίσση. Στην εξέλιξη του παιχνιδιού, είχαμε πολλές χαμένες ευκαιρίες να πετύχουμε περισσότερα γκολ, με τον Κυρτέγο, τον Κυπαρίσση και τον Καραγκούνη. Εντούτοις, το πρώτο ημίχρονο έληξε με 0-1, με το αποτέλεσμα αυτό να αδικεί τις προσπάθειες της ομάδας μας.

 Στο 2ο ημίχρονο, και παρά το βαρύ αγωνιστικό χώρο, η Α.Ε. Καρίτσας συνέχισε δυνατά,  αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, δημιούργησε και πάλι ευκαιρίες, πέτυχε τρία γκολ, ενώ ζήτησε και δύο πέναλτι.

Στο 75ο λεπτό, μετά από εξαιρετική συνεργασία του Κυπαρίσση με το Μακράκη και τον Κυρτέγο, ο αρχηγός της ομάδας μας πέτυχε το 0-2. Στη συνέχεια, στο  85ο λεπτό, οι ρόλοι αντιστράφηκαν με πολύ ωραίο συνδυασμό του Κυρτέγου και του Μητράκα, ο Κυπαρίσσης με όμορφο τελείωμα, έγραψε το 0-3. Ο Κυπαρίσσης ήταν ο σκόρερ και του 4ου γκολ, πετυχαίνοντας χακ τρικ, στο 88ο λεπτό, μετά από ωραία ατομική ενέργεια.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους : Παπατολίκα, Δαλαμήτρα, Δημητρίου, Κωτσιόπουλο, Σαμανίδη, Οικονόμου, Τροίρη, Δημητρουλόπουλο, Καραγκούνη, Κυρτέγο και Κυπαρίσση. Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Μακράκης, Μητράκας, Κούμπουλα και Γκανάβας.

Η σημερινή εμφάνιση της Α.Ε. Καρίτσας αντικατοπτρίζει τη διάθεση και το πάθος της ομάδας μας να προασπίσει τον τίτλο της κυπελλούχου της ΕΠΣ Πιερίας.

Τέλος, όσον αφορά τις ειρωνικές ανακοινώσεις και τα υβριστικά υστερόγραφα της Διοίκησης της αντιπάλου ομάδας, η Α.Ε. Καρίτσας θα απαντά σε αυτά και στην ανήθικη εν γένει συμπεριφορά της αντιπάλου, μόνο εντός αγωνιστικού χώρου…Οπότε 5+4+4+?…

Με εκτίμηση,
Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Pin It on Pinterest

Shares
Share This