Επιλογή Σελίδας

Η Ελλάδα διεκδίκησε τη νίκη απέναντι στην Ουγγαρία, ωστόσο παρά την προσπάθεια της Μαρίας Σάκκαρη και της Δέσποινας Παπαμιχαήλ στον 3ο και τελευταίο αγώνα των διπλών, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα γνώρισε την ήττα, και το tie ολοκληρώθηκε με 2-1 υπέρ της Ουγγαρίας.

Η Ελλάδα βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο Μπαθ της Μ.Βρετανίας για να αγωνιστεί για την διεκδίκηση ενός εισιτηρίου στα Play Off του World Group II, του Fed Cup. Στον όμιλο της συμπεριλαμβάνεται μαζί με την Μ.Βρετανία, την Ουγγαρία και την Σλοβενία.

Στην πρεμιέρα της η Εθνική μας αντιμετώπισε την Ουγγαρία. Στον πρώτο αγώνα αγωνίστηκε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου η οποία γνώρισε την ήττα από την Dalma Galfi με 6-0, 6-3, με την ομάδα της Ουγγαρίας να παίρνει προβάδισμα με 1-0. Εν συνεχεία μπήκε στο court η Μαρία Σάκκαρη η οποία αντιμετώπισε την Anna Bondar επικρατώντας με 6-3, 6-2, φέρνοντας την μάχη στο 1-1.

Όλα κρίθηκαν στον 3ο και τελευταίο αγώνα διπλών εκεί όπου συνεργάστηκαν Μαρία Σάκκαρη και Δέσποινα Παπαμιχαήλ. Τα 2 κορίτσια κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια, ωστόσο δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ήττα από τις Dalma Galfi και Reka-Luca Jani, με 6-3, 6-4, 65 λεπτά αναμέτρησης.

Με αυτό τον τρόπο η γυναικεια εθνική μας ομάδα γνώρισε την ήττα στο tie με 2-1 από την ομάδα της Ουγγαρίας, και αύριο θα διεκδικήσει την πρώτη της νίκη κόντρα στην οικοδέσποινα Μ. Βρετανία.

Η Μ.Βρετανία κέρδισε νωρίτερα την Σλοβενία με 2-0 -αυτή την ώρα αγωνίζονται στον αγώνα του διπλού ο οποίος δεν επηρεάζει το αποτέλεσμα- και θα έρθει με φόρα απέναντι στην εθνική μας με δυνατή σύνθεση η οποία, αποτελείται από τις, Johanna Konta (No.39), Katie Boulter (No.83), Heather Watson (No.110), Harriet Dart (No.122) και Katie Swan (No.174).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This