Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Το σημερινό πρόγραμμα της Ligue 1 περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις, με ενδιαφέρον σε όλα τα μέτωπα του βαθμολογικού πίνακα. Πάμε να τις δούμε:

Paris Saint-Germain (1) – FC Girondins de Bordeaux (12)     @ Parc des Princes, Paris

Προϊστορία:  21 – 13 – 13  (τελευταία 10ετία:  6-3-1,  5/10 Over,  5/10 GG)

Λίγες ημέρες πριν ταξιδέψει στο Manchester για την επανέναρξη του Champions League οι Παριζιάνοι του Thomas Tuchel υποδέχονται τους Γιρονδίνους. Προέρχονται από την ήττα την προηγούμενη εβδομάδα στην έδρα της Lyon και σίγουρα αυτό θα δώσει ένα επιπλέον ενδιαφέρον ως προς την αντίδρασή τους. Συνηθίζουν να ξεσπάνε στον επόμενο αντίπαλο και σήμερα έχουν και την παράδοση σύμμαχό τους.

Είναι δεδομένο ότι οι αποδόσεις έχουν επηρεαστεί από τον επερχόμενο ευρωπαϊκό αγώνα της Paris St.Germain εμείς ωστόσο πιστεύουμε ότι σήμερα θα κάνουν το καθήκον τους και με το παραπάνω. Επιλογή μας εδώ η νίκη τους με δύο ή περισσότερα γκολ.
.

Amiens SC (19) – Stade Malherbe Caen (17)     @ Stade de la Licorne, Amiens

Προϊστορία:  6 – 5 – 5  (τελευταία 20ετία:  3-2-2,  5/7 Over,  4/7 NG)

Η μία από τις δύο βραδινές μάχες συγκεντρώνει το ενδιαφέρον ως προς την παραμονή και τη μάχη που γίνεται στα κατώτερα στρώματα της βαθμολογίας. Amiens και Caen χωρίς να διανύουν την καλύτερη αγωνιστική τους περίοδο, διασταυρώνουν τα ξίφη τους με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα δώσει αέρα τριών βαθμών έναντι των αντιπάλων που παλεύουν με τον ίδιο στόχο.

Η προϊστορία μεταξύ των δύο ομάδων μοιρασμένη, το κίνητρο τεράστιο και για τις δύο, κάθε λάθος ίσως αποβεί μοιραίο στο σημερινό αποτέλεσμα κι εμείς θα πάμε με τα λίγα γκολ παρά την τόσο χαμηλή απόδοση.
.

RC Strasbourg Alsace (6) – Angers SCO (13)     @ Stade de la Meinau. Strasbourg

Προϊστορία:  16 – 6 – 3  (τελευταία 10ετία:  1-1-1,  2/3 Over+GG)

Συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της η ομάδα της Αλσατίας προερχόμενη από οκτώ συνεχή θετικά αποτελέσματα (έξι νικες και δύο ισοπαλίες-προκρίσεις στα Κύπελλα) με μοναδική απώλεια την εκτός έδρας ήττα στο Parc des Princes από την Paris St.Germain. Άκρως ικανοποιητική αλλά και αναμενόμενη η έβδομη θέση στην οποία βρίσκονται και με νίκη αναρριχώνται στην τέταρτη, απέναντι σε μια Angers που η 13η θέση της οφείλεται στις δύο νίκες στα τελευταία τέσσερα ματς, αν και η εικόνα της δεν ξεπερνά το μέτριο.

Εξαιρετική η απόδοση του άσου, που δεδομένης της φόρμας των γηπεδούχων δεν μπορεί να αγνοηθεί και θα είναι η επιλογή μας σε αυτή την αναμέτρηση.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J24)
18:00 Paris St.Germain (-1.5) – FC Girondins Bordeaux 1 (1.74) 1-0 FT
21:00 Amiens SC – SM Caen Under 2.5 Goals (1.51) 1-0 FT
21:00 RC Strasbourg – Angers SCO 1 (2.08) 1-2 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This