Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Το κυρίως μενού αυτής της 24ης αγωνιστικής διεξάγεται σήμερα, με το πλούσιο πρόγραμμα να περιλαμβάνει έξι πολύ σημαντικές αναμετρήσεις που ανοίγουν και κλείνουν την αυλαία στον Γαλλικό Νότο. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

Montpellier Herault (6) – AS Monaco (19)     @ Stade de la Mosson, Montpellier

Προϊστορία:  4 – 8 – 14  (τελευταία 10ετία:  0-3-4,  5/7 Under,  4/7 NG)

Πολύ μεγάλη μάχη και ένα ντέρμπι του Γαλλικού Νότου που ανοίγει τη σημερινή αυλαία. Σε κάθε περίπτωση η γηπεδούχος Montpellier είναι σε καλύτερη κατάσταση και πιο φορμαρισμένη, όμως έχει το μειονέκτημα ότι δεν μπορεί να διαβάσει τη σημερινή της αντίπαλο, που είναι μια εντελώς νέα ομάδα πλέον. Γι’ αυτό το λόγο βλέπουμε αρκετή ισοπαλία αλλά δεν αποκλείουμε η ομάδα του Πριγκιπάτου να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα με σύμμαχο την παράδοση.
.

FC Nantes (15) – Nimes Olympique (11)     @ Stade de la Beaujoire, Nantes

Προϊστορία:  19 – 3 – 5  (τελευταία 10ετία:  2-0-1,  όλα Over+GG, 2-3 Goals)

Σε έναν αγώνα αφιερωμένο στον αδικοχαμένο (πλέον) Αργεντίνο πρώην επιθετικό των Canaris Emi Sala, οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να πάρουν τους βαθμούς ως ελάχιστη αφιέρωση στη μνήμη του. Η Nimes δεν είναι βέβαια αμελητέα ποσότητα και δεδομένου του επιθετικού κενού πια, ίσως δούμε και κάποια έκπληξη. Θα προτιμήσουμε να πάμε με την παράδοση που θέλει τις ομάδες να επιβεβαίωνουν τα 2-3 γκολ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.
.

Toulouse FC (14) – Stade de Reims (8)     @ Stadium Municipal de Toulouse

Προϊστορία:  9 – 7 – 6  (τελευταία 10ετία:  2-2-0,  2/4 Over,  3/4 GG)

Σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση η Reims, σε μεγαλύτερη ανάγκη για βαθμούς η Toulouse που θα προσπαθήσει να στηριχθεί στην έδρα της, αλλά και την παράδοση και να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε μια πολύ επικίνδυνη και καλά οργανωμένη ομάδα όπως η φετινή Reims. Όπως και στο (πλούσιο από πλευράς σκορ) παιχνίδι Κυπέλλου μεταξύ τους, αναμένουμε τους γηπεδούχους τουλάχιστον να μην χάνουν, ενώ δεν περιμένουμε και πολλά γκολ.
.

En Avant de Guingamp (20) – Lille OSC (2)     @ Stade du Roudourou, Guingamp

Προϊστορία:  5 – 6 – 4  (τελευταία 10ετία:  3-2-1, 5/6 Under,  4/6 NG)

Μάχη δύο ομάδων που ξεκινούν από διαφορετική αφετηρία και με εντελώς διαφορετικους πλέον στόχους όσον αφορά το υπόλοιπο της φετινής σαιζόν. Μεγάλη πρόκληση για τους Rouge et Noir της Βρετάνης να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη δεύτερη Lille, την ώρα που τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα ενώ και για τη Lille τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα μην έχοντας καλή παράδοση στο Roudourou και έχοντας να αντιμετωπίσουν και την κούραση. Ο επιθετικός οίστρος των φιλοξενούμενων βέβαια είναι κάτι το αξιοπρόσεκτο και η Guingamp δεν δείχνει πολύ συνεπής αμυντικά, κατά συνέπεια θα πάμε με τα δύο η περισσότερα γκολ της Lille -με επιστροφή στην περίπτωση που σημειώσουν ακριβώς ένα.
.

Stade Rennais FC (10) – AS Saint-Etienne (4)     @ Roazhon Park, Rennes

Προϊστορία:  17 – 16 – 15  (τελευταία 10ετία:  4-5-1,  8/10 Under,  6/10 NG)

Την ίδια ώρα, λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά από το Roudourou και συγκεκριμένα στο Roazhon Park η γηπεδούχος Rennes μετά την πολύ σημαντική πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου επί της Lille υποδέχεται τη St.Etienne που θα έχει ελλείψεις, ωστόσο έχει απόλυτη ανάγκη το θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας που οδηγούν στα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Οι δύο ομάδες δείχνουν πολύ ικανές επιθετικά και βλέπουμε πολύ πιθανό το αμφίσκορο αποτέλεσμα, όμως θα επιλέξουμε τα 2-4 γκολ που επιβεβαιώνεται πολύ συχνά.
.

OGC Nice (9) – Olympique Lyonnais (3)     @ Allianz Riviera, Nice

Προϊστορία:  23 – 11 – 17  (τελευταία 10ετία:   3-2-5,  7/10 Over,  6/10 NG

Πολύ μεγάλη αναμέτρηση σε αξία και σημασία για τις δύο ομάδες, που διασταυρώνουν τα ξίφη τους με μεγάλο κίνητρο τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους. Σε πολύ καλή κατάσταση οι Lyonnais που έχουν τον πρώτο λόγο απόψε στην Κυανή Ακτή, σε καμία περίπτωση όμως σε τέτοια απόδοση δεδομένων και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων που έρχονται μόλις σε λίγες μέρες. Επιπλέον, εκτός έδρας δέχονται πολύ συχνά γκολ και η Nice θα κάνει τα πάντα για να επιβεβαιώσει αυτό το στατιστικό. Επιλογή μας λοιπόν εδώ το αμφίσκορο αποτέλεσμα που μπορεί εύκολα να συνδυαστεί και με το over.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J24)
16:00 Montpellier HSC – AS Monaco X2 (1.65) 2-2 FT
16:00 FC Nantes – Nimes Olympique 2 – 3 Goals (2.00) 2-4 FT
16:00 Toulouse FC – Stade de Reims 1X & Under 4.5 Goals (1.55) 1-1 FT
18:00 EA Guingamp – Lille OSC Lille OSC Over 1 Goals (1.59) 0-2 FT
18:00 Stade Rennais FC – AS Saint-Etienne 2 – 4 Goals (1.55) 3-0 FT
22:00 OGC Nice – Olympique Lyonnais Goal/Goal (1.74) 1-0 FT

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This