Επιλογή Σελίδας

Η νέα αγωνιστική σεζόν του κορυφαίου πρωταθλήματος αεροπορικών αγώνων Red Bull Air Race World Championship ξεκινά και οι συνδρομητές της Cosmote TV, θα έχουν για ακόμα μία χρονιά ζωντανά & αποκλειστικά μέσα από τα κανάλια Cosmote Sport, πλούσιο θέαμα από τους κορυφαίους πιλότους αγώνων του κόσμου.

Την Παρασκευή 8/2, στις 14.00, οι φαν του αθλήματος θα μεταφερθούν μέσα από το Cosmote Sport 5HD στο Άμπου Ντάμπι για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και τις κατατακτήριες δοκιμές. Η δράση κορυφώνεται το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, με τη διεξαγωγή και των δύο μερών του αγώνα (12:00 & 14:00, Cosmote Sport 5HD).

Στο φετινό Red Bull Air Race World Championship, το οποίο συστήθηκε για πρώτη φορά στον κόσμο το 2003, συμμετέχουν, μεταξύ άλλων ο Τσέχος πρωταθλητής του 2018, Μάρτιν Σόνκα, ο οποίος υπήρξε μέλος της πολεμικής αεροπορίας της χώρας του, καθώς και ο Αυστραλός Ματ Χολ, πρώην μέλος των Βασιλικών Αεροπορικών Δυνάμεων της Αυστραλίας και πρώτος εκπρόσωπος της χώρας του στο Red Bull Air Race World Championship, ο οποίος μετράει την 8η συμμετοχή του στη διοργάνωση.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This