Επιλογή Σελίδας

Σήμερα στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, ο Πιερικός Αρχέλαος υποδέχτηκε τον Άρη Θεσσαλονίκης, σε αγώνα για τη 13η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Το katerinisport.gr, όπως και σε όλους τους εντός έδρας αγώνες των Γυναικών του Πιερικού Αρχέλαου ήταν εκεί για να σας μεταφέρει με κάθε λεπτομέρεια το τι εκτυλίχθηκε στην αναμέτρηση, όπως πράττει τα τελευταία τρία χρόνια που συμμετέχει στην Α2, αλλά και σε όλους τους αγώνες μπάσκετ που διεξάγονται στην Πιερία και όχι μόνο.

Δυστυχώς, αυτό σήμερα δεν κατέστη εφικτό, καθώς μετά από απαίτηση του προπονητή του Άρη Θεσσαλονίκης, Σίμου Συρόπουλου, απομακρυνθήκαμε από τη θέση μας (η οποία είναι η μοναδική στο γήπεδο στην οποία μπορείς να εργαστείς) με αποτέλεσμα να επιλέξουμε να αποχωρήσουμε από το γήπεδο.

Τα τελευταία δυόμισι χρόνια, έχουμε δώσει το παρών σε πάνω από τετρακόσιους αγώνες σε κλειστά γυμναστήρια και σε περισσότερα από τριάντα γήπεδα της βόρειας Ελλάδας.

Δυστυχώς (αν εξαιρέσουμε το Β’ ΔΑΚ Κατερίνης, το ΔΑΚ Αιγινίου, το κλειστό του Λαγκαδά και το Κατσάνειο) σε κανένα από αυτά δεν υπάρχει χώρος με παροχή ρεύματος που να μπορεί να φιλοξενήσει δημοσιογράφο, ώστε να κάνει σωστά τη δουλειά του, παρέχοντας έγκαιρη ενημέρωση στο κοινό του.

Αποτέλεσμα αυτού είναι να φιλοξενηθούμε σε κάθε πιθανό και απίθανο σημείο του γηπέδου ώστε να κάνουμε τη δουλειά μας, πάντα με την πολύτιμη βοήθεια του εκάστοτε οικοδεσπότη που έκανε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό να μας διευκολύνει.

Ένα από αυτά τα γυμναστήρια είναι και το Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, το οποίο παρά το γεγονός ότι κατασκευάστηκε τη δεκαετία που διανύουμε, δεν έχει προβλεφθεί κάποιος χώρος για την εξυπηρέτηση των δημοσιογράφων, με αποτέλεσμα να εργαζόμαστε σε ένα σχολικό θρανίο ανάμεσα στην γραμματεία και τον πάγκο μίας εκ των δύο ομάδων.

Ουδέποτε, σε αυτή τη διαδρομή μου, έχει δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα με κανέναν προπονητή. Το αντίθετο, έχουν δημιουργηθεί σχέσεις αλληλοσεβασμού και αλληλοεκτίμησης με όλους όσους έτυχε να συναντηθούμε ή να επικοινωνούμε κάθε εβδομάδα για την ανάγκη του ρεπορτάζ.

Σήμερα λοιπόν, ο κύριος Συρόπουλος, όταν με είδε να κάθομαι στο σημείο εκείνο, με ρώτησε ποιος είμαι. Η απάντησή μου ήταν «είμαι δημοσιογράφος και εκπροσωπώ το katerinisport.gr». Αίφνης, σα να τον χτύπησε ρεύμα, άρχισε να απαιτεί την αποχώρησή μου από εκεί, όπερ και εγένετο.

Δεν αντιλέγω σε καμία περίπτωση ότι δε θα έπρεπε να βρίσκομαι σε αυτό το σημείο του γηπέδου. Όμως, όπως και του εξήγησα, είναι το μοναδικό σημείο από το οποίο μπορώ να κάνω τη δουλειά μου. Αυτός ανένδοτος επέμεινε για την απομάκρυνσή μου.

Τον πείραξε το γεγονός ότι εκπροσωπούσα ένα τοπικό μέσο; Μη γνωρίζοντας με, φοβήθηκε ότι το πληκτρολόγιο μου εκφράζεται ανάλογα με κάποια στρατευμένα μέσα που υπάρχουν και εκπροσωπούν και τον Σύλλογο τον οποίο υπηρετεί; Κάτι άλλο;

Ότι κι αν συνέβη, τυπικά -κύριε Συρόπουλε- έχεις δίκιο. Ουσιαστικά όμως είσαι απαράδεκτος…

Pin It on Pinterest

Shares
Share This