Επιλογή Σελίδας

Σημαντικό “διπλό” στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στη Γ’ Εθνική πέτυχε ο Πιερικός που επικράτησε στην Άμφισσα με 3-2 επί του Φωκικού, για τη 18η αγωνιστική του 4ου ομίλου του πρωταθλήματος. Οι Κατερινιώτες άνοιξαν το σκορ στο 11′ με τον Χατζηδίμπα αλλά ο Μεγάλος ισοφάρισε σε 1-1 στο 40′ με πέναλτι. Ο ίδιος παίκτης έδωσε προβάδισμα στο Φωκικό με νέο πέναλτι στο 52′ όμως ο Κραγιόπουλος “απάντησε” στο 54′, ισοφαρίζοντας σε 2-2. Το τελικό 2-3 “έγραψε” ο Σεχολάρι στο 63′, με πέναλτι. Έτσι, η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη έφτασε τους 22 βαθμούς και παραμένει ένα βαθμό πάνω απο την επικίνδυνη ζώνη, ενώ για τους γηπεδούχους, η σημερινή ήττα είναι καταδικαστική μιας και δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Ο Πιερικός μπήκε πιο δυνατά και στο 11′ ο Χατζηδίμπας εκμεταλλεύτηκε λάθος του γκολκίπερ Παπαδόπουλου και άνοιξε το σκορ.
Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και έφτασαν στην ισοφάριση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μεγάλου στο 40′.
Ο Φωκικός με τον ίδιο τρόπο έφτασε στο 2-1, με τον Μεγάλο να σκοράρει ξανά από την άσπρη βούλα στο 52′.
Η ομάδα του Πιερικού βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσει σε 2-2 στο 54′ με δυνατό σουτ του Κραγιόπουλου μέσα από την περιοχή.
Η…ολική ανατροπή ήλθε στο 63′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σεχολάρι.

Από εκείνο το σημείο και μετά, η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη ήλεγξε το ρυθμό και έφτασε στο “τρίποντο”, γλιτώνοντας την ισοφάριση στο 85′ όταν ο Μεγάλος σημάδεψε με κεφαλιά το δοκάρι του Τοπουζλή και στη συνέχεια οι γηπεδούχοι απέτυχαν να προωθούσουν τη μπάλα στα δίχτυα με διαδοχικές προσπάθειες.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πόγκας με βοηθούς τους Δάλλα και Κελεπούρη (Εύβοιας).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Φωκικός (Νίκος Κόκκινος): Παπαδόπουλος, Καρδάσης, Πιέτρι, Κοτσάι, Κυριάκου, Κουρελής, Παπαευθυμίου, Κακάμης, Μεγάλος, Τσούτσιας (65′ Τσώκος), Καραγκούνης.
Πιερικός (Νίκος Θεοδοσιάδης): Πατσιογιώργος (46′ Τοπουζλής), Λαζαρίδης, Τουλίκας (53′ Κωστόπουλος), Τσιούχας, Χατζηδίμπας, Καρτσαμπάς, Μπουζούκης, Σεχολάρι, Κωτσαρίδης (63′ Σόουζα), Κραγιόπουλος, Ντινόπουλος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This