Επιλογή Σελίδας

Δελτίο τύπου σχετικά με την επικράτησή της με 2-0 επί του Γεωργάκη Ολύμπιου Λόφου, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, εξέδωσε η διοίκηση της ΑΕ Καρίτσας.

H Α.Ε. Καρίτσας αντιμετώπισε εντός έδρας τoν Γ. Ολύμπιο Λόφου, στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής της Α΄ Ε.Π.Σ. Πιερίας.

Η ομάδα του Αλέξανδρου Κούρτογλου εμφανίστηκε λίγο κουρασμένη από τα συνεχή παιχνίδια και δυσκολεύτηκε να διασπάσει την άμυνα της μαχητικής ομάδας του Λόφου. Το γόρδιο δεσμό έλυσε ο Κυπαρίσσης, με κεφαλιά, στο 43ο λεπτό, μετά από ωραίο ομαδικό συνδυασμό και κεφαλιά- πάσα του Σαμανίδη.

Στο 2ο ημίχρονο, η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες. Τελικά, στο 64ο λεπτό αντιστράφηκαν οι ρόλοι και μετά από ασίστ του Κυπαρίσση, ο Σαμανίδης με όμορφο τελείωμα έγραψε το 2-0.

Στη συνέχεια, έγινε διαχείριση του παιχνιδιού, με το 0-2 να επισφραγίζει τις προσπάθειες των 2 ομάδων.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: Παπατολίκα, Δαλαμήτρα, Δημητρίου, Σαμανίδη, Τροίρη, Κωτσιόπουλο, Μητράκα, Μακράκη, Οικονόμου, Καραγκούνη και Κυπαρίσση. Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Δημητρουλόπουλος, Κούμπουλα, Γκανάβας και Διττόπουλος.

Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας εύχεται στην ομάδα του Γ. Ολυμπίου Λόφου καλή πορεία στη συνέχεια του Πρωταθλήματος και να πετύχει τους στόχους της.

Με εκτίμηση,
Το γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
της Α.Ε. Καρίτσας

Pin It on Pinterest

Shares
Share This