Επιλογή Σελίδας

Σε διεθνή ταπί βρέθηκε ύστερα από αρκετά χρόνια η μικρή καρατέκα της οικογένειας Χατζηλιάδου, η Γεωργία Χατζηλιάδου. Η αδελφή της παγκόσμιας πρωταθλήτριας, της Έλενας, πήρε μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα -21 ετών (Όλμποργκ Δανίας), και έδειξε ότι το μέλλον της ανήκει αρκεί να βρεθούν οικονομικοί υποστηρικτές, διότι για να μπορέσει η Έλενα να διεκδικεί την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο η οικογένεια χρεώθηκε ενώ δεν υπάρχει κανένας φορέας να πληρώνει τον πατέρα (Μάξιμος), ο οποίος είναι ο προπονητής τόσο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας όσο και της ανερχόμενης Γεωργίας. Μάλιστα, για να ταξιδέψει στη Δανία η πρωταθλήτρια και ο πατέρας – προπονητής χορηγός έγινε η Έλενα!!!

Η Γεωργία αγωνίστηκε για πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια σε διεθνή επίσημο αγώνα, λόγω του γνωστού οικονομικού προβλήματος. Δείχνει να είναι το ανερχόμενο αστέρι της κατηγορίας, αλλά χρειάζεται οικονομική στήριξη για να μπορεί να αγωνίζεται στο εξωτερικό και να κάνει προπονήσεις”, δήλωσε η παγκόσμια πρωταθλήτρια στο We Love Sports, η οποία  νιώθει και ένα είδος ενοχής διότι, εξαιτίας του δικού της -πολυέξοδου- πρωταθλητισμού δεν μπορεί να έχει τις ίδιες συνθήκες προετοιμασίας και η αδελφή της.

Η Γεωργία (+68 κ.) αρχικά νίκησε την Λάουρα Ζάντις από το Λουξεμπούργο, στη συνέχεια υπερίσχυσε της Οφελί Μουλόλο (Βέλγιο) και μετά βρήκε μπροστά της την πρωταθλήτρια του Βελγίου, την Κίνγκα Χάραστ, μία αθλήτρια με πολλές εμπειρίες από διεθνείς αγώνες, το εμπόδιο της οποίας δεν κατάφερε να ξεπεράσει. Η Πολωνέζα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Στη διοργάνωση της Δανίας η χώρα μας πλασαρίστηκε στη 12η θέση με ένα χρυσό και δύο χάλκινα μετάλλια. Συμμετείχαν 34 χώρες.

Πηγή: We Love Sports

Pin It on Pinterest

Shares
Share This