Επιλογή Σελίδας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η κοπή της πίτας του ΑΣ Sakura Κατερινης. Η αίθουσα δεξιώσεων, η οποία φιλοξένησε την εκδήλωση, πλημμύρισε από φίλους και καλεσμένους του Σωματείου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για τα 25 χρόνια.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερινης και Πλαταμώνος κ.κ. Γεώργιος ο οποίος ευλόγησε την βασιλόπιτα και απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι είναι κοντά στα νέα παιδιά της πόλη μας.

Ο ΑΣ Sakura Κατερίνης θέλει να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες του για την παρουσία του. Το παρών επίσης έδωσαν ο βουλευτής νομού Πιερίας και υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης κ. Κώστας Κουκουδήμος, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου και πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Κατερίνης κ. Θεόδωρος Παυλίδης (κι εδώ αξίζει να σημειώσουμε την υπόσχεση που έδωσε για να αποκτήσει το Τζούντο Κατερίνης τη μόνιμη στέγη του), ο υποψήφιος δήμαρχος Αθανάσιος Λιακόπουλος, και πολλοί ακόμη υποψήφιοι στις επερχόμενες εκλογές.

Ο ΑΣ Sakura Κατερίνης γιόρτασε τα 25 χρόνια από την ίδρυση του και η εκδήλωση προχώρησε με βραβεύσεις αθλητών του οι οποίοι διακρίθηκαν τόσο σε πανελλήνιο όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 51 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Στη συνέχεια έγινε μια αναδρομή της πορείας του Σωματείου των 25 χρόνων όπου το λόγο πήρανε οι αθλητές και οι γονείς του Sakura μιλώντας για τις εμπειρίες και τις απορίες που είχανε, αλλά και για το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στο Σωματείο.

Ο Sakura Κατερινης θέλει να εκφράσει τις θερμότερες ευχαριστίες σε όλο το κόσμο που έδωσε το παρών στην εκδήλωση, αλλά και σε όλους αυτούς που θελανε αλλά δεν μπορέσανε να έρθουνε. Τέλος να ευχαριστήσει θερμά τις επιχειρήσεις που στέκονται αρωγοί στη προσπάθεια που κάνει για την αναγνώριση και την ανάπτυξη του Τζούντο στη πόλη.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται, γένι και εσωτερικός χώρος

Pin It on Pinterest

Shares
Share This