Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Στη φάση των νοκ άουτ μπαίνουν απόψε οι ομάδες στο Europa League, με τη φάση αυτή να έχει ξεκινήσει από την Τρίτη με μια αναμέτρηση και τις υπόλοιπες 15 να διεξάγονται σήμερα σε ένα πλούσιο αν μην τι άλλο, πρόγραμμα. Ο Μονεγάσκος ταξιδεύει στη Βρετάνη εκεί όπου η μοναδική γαλλική ομάδα που προκρίθηκε -η Rennes- υποδέχεται τη Real Betis.

Stade Rennais FC – Real Betis Balompié     @ Roazhon Park, Rennes

Οι γηπεδούχοι Rennais μπαίνουν σε αυτή τη φάση των νοκ άουτ ζευγαριών μετά την κατάκτηση της 2ης θέσης του 6ου ομίλου και αφού επικράτησαν με 2-0 της Astana την τελευταια αγωνιστική στη Βρετάνη, πραγματοποιώντας μια πολύ καλή ευρωπαϊκή πορεία πέρα από κάθε προσδοκία. Απέναντί της απόψε θα βρεί τους Verdiblancos της Betis που σημείωσαν εξαιρετική πορεία στον 11ο όμιλο ολοκληρώνοντας αήττητοι και με μόλις δύο γκολ παθητικό.

Πολλά και αξιοσημείωτα τα στατιστικά των δύο ομάδων πριν μπουν στην αποψινή μάχη. Χωρίς να έχουν αναμετρηθεί μεταξύ τους, οι γηπεδούχοι μετρούν μια νίκη και μια ισοπαλία εντός έδρας στις δύο πρόσφατες μάχες με ισπανική αντίπαλο την ώρα που οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν καλή παράδοση σε γαλλικό έδαφος, μην έχοντας νικήσει ποτέ (μία ισοπαλία – τρεις ήττες).

Είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι μιλάμε για μια αμφίρροπη αναμέτρηση, με όλα τα αποτελέσματα πιθανά κάτι που αντικατοπτρίζεται φυσιολογικά και στις αποδόσεις. Με ελαφρύ φαβορί τη Rennes αλλά και τη Betis μπαίνει αήττητη στη μάχη, δίνει επιπλέον ενδιαφέρον για το αποτέλεσμα του σημερινού πρώτου αγώνα. Με αρκετά πιθανό το under εδώ, θα πάμε με τη διπλή ευκαιρία των φιλοξενούμενων που βλέπουμε να μην φεύγουν ηττημένοι από το Roazhon Park.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
UEFA – Europa League (1/16 Finale)
19:55 Stade Rennais FC – Real Betis Balompié X2 (1.50) 3-3 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This