Επιλογή Σελίδας

Μετά την Ελισάβετ Πεσιρίδου στα ψηλά εμπόδια, ο σύλλογος της Κηφισιάς απέκτησε δυναμική και στα 400μ. με εμπόδια, συμπεριλαμβάνοντας μια ακόμα πρωταθλήτρια από την Κατερίνη στο ενεργητικό του. Η Κιάφα έχοντας καταφέρει να συμμετάσχει σε όλες τις κορυφαίες διοργανώσεις που αντιστοιχούσαν τις προηγούμενες χρονιές στην κατηγορία της, ξεκίνησε με νέους διεθνείς στόχους και για φέτος.

Η εμποδίστρια κατεβαίνοντας στην Αθήνα πρωτίστως για να ακολουθήσει τις ακαδημαϊκές της σπουδές στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών, μίλησε στο Sportsfeed για τις νέες προκλήσεις και τα νέα δεδομένα στη ζωή της. «Τα συναισθήματα μου είναι ανάμεικτα γιατί από τη μια έχω μετακομίσει στην Αθήνα και έχω ξεκινήσει μια καινούρια ζωή οπότε ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει. Από την άλλη δεν κρύβω ότι νιώθω και άσχημα που άφησα την ομάδα μου τον Αρχέλαο Κατερίνης και τους ευχαριστώ δημόσια για όλα τα χρόνια που ήταν δίπλα μου και φυσικά τον πρώην προπονητή μου Νίκο Μαντζόλη για όσα μου πρόσφερε. Η νέα συνεργασία βασίζεται και πάλι σε αξιόλογους ανθρώπους και μακάρι να πετύχω και τους νέους στόχους μου μαζί τους και να πάει εξίσου καλά η νέα συνεργασία μας και τα επόμενα χρόνια».

Ο φετινός στόχος της Κιάφα είναι όχι μόνο η συμμετοχή στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά και ένα καλό πλασάρισμα στη διοργάνωση.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This