Επιλογή Σελίδας

Το Αγρίνιο φιλοξενεί η ομάδα ανδρών του Πιερικού Αρχέλαου την προσεχή Κυριακή στις 17:00, στο Κλειστό του Σιδηροδρομικού Σταθμού, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.

Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από ήττες καθώς ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε στην Ξάνθη με 72-51, ενώ το Αγρίνιο γνώρισε εντός έδρας ήττα από την Καστοριά με 66-73, γεγονός που κάνει και τις δύο ομάδες να επιθυμούν διακαώς τη νίκη.

Ο Πιερικός θέλει να πάρει στα χέρια του το ροζ φύλλο αγώνα μετά από τις αποτυχημένες τρεις τελευταίες προσπάθειες, ενώ το Αγρίνιο δεν έχει την πολυτέλεια άλλη απώλειας, στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο, καθώς μετράει ήδη δύο ήττες στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές.

Άπαντες στη ομάδα δουλεύουν σκληρά, όλη την εβδομάδα, ώστε να παρουσιαστούν οι παίκτες με το καλύτερο δυνατό πρόσωπο και με τη βοήθεια του κόσμου που αναμένεται, για άλλη μία φορά, να δώσει βροντερό παρόν, να διεκδικήσουν και να κατακτήσουν τη νίκη.

Το σίγουρο είναι ότι αναμένεται να παρακολουθήσουμε άλλον ένα συναρπαστικό αγώνα!

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και πέρυσι, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής, με το Αγρίνιο να επικρατεί με 53-70, σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις δύο ομάδες.

Οι αθλητές, οι προπονητές και η διοίκηση του Πιερικού Αρχέλαου καλούν το φίλαθλο κοινό της Κατερίνης την Κυριακή 30 Οκτωβρίου και ώρα 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού για να υποστηρίξει την προσπάθεια του Συλλόγου που αγωνίζεται εμπράκτως για το καλό του Πιερικού αθλητισμού.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής (30/10 – 17:00)
ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΑΟ Αγρινίου

ΑΣ Καστοριάς – ΑΟ Πολύγυρου
ΓΣ Ερμής Αγιάς – ΑΣ Ευρώπη Πευκοχωρίου
ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης – ΚΣ Γέφυρας
ΧΑΝΘ – ΑΠΣ Αίας Ευόσμου
ΣΑΑΚ Ανατόλια – ΜΑΣ Ερμής Λαγκαδά
ΑΣ Καρδίτσας – ΣΑ Στρατωνίου
ΑΠΣ Φίλιππός Βέροιας – ΑΠΣ Ασπίς Ξάνθης

Βαθμολογία
1. ΜΑΣ Ερμής Λαγκαδά 8
2. ΑΣ Καστοριάς 8
3. ΜΑΣ Ερμής Αγιάς 7
4. ΑΣ Ευρώπη Πευκοχωρίου 7
5. ΑΟ Αγρίνιο 6
6. ΑΣ Καρδίτσας 6
7. ΣΑ Στρατωνίου 6
8. ΑΟ Πολύγυρου 6
9. ΣΑΑΚ Ανατόλια 6
10. ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης 6
11. ΚΣ Γέφυρας 6
12. ΑΠΣ Ασπίς Ξάνθης 5
13. ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας 5
14. ΧΑΝΘ 5
15. ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 5
16. ΑΠΣ Αίας Ευόσμου 4

Pin It on Pinterest

Shares
Share This