Επιλογή Σελίδας

Σε ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις που διεξήχθη σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, η Πίνδος Άνω Αγιάννη επικράτησε με 1-0 της Δόξας 10 Μοσχοχωρίου, και “σκαρφάλωσε” στην 9η θέση της βαθμολογίας της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, μετά από 20 αγώνες. Η ομάδα του Μοσχοχωρίου έμεινε στους 26 βαθμούς, στην 7η θέση.

Σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα, όποια ομάδα κατάφερε να ανοίξει το σκορ θα ήταν πολύ κοντά στην επικράτηση, πράγμα που έκαναν οι γηπεδούχοι στο 73′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Γιαννή, με τη μπάλα να χτυπάει στο σώμα αμυντικού να αλλάζει πορεία και να ξεγελά τον αντίπαλο τερματοφύλακα, για να διαμορφωθεί το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Διακουμάκος με βοηθούς τους Ατματζίδη και Μαυρογιώργη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πίνδος Άνω Αγιάννη: Μυρωτής, Παπαργυρίου, Σ. Κακάρας. Τσιβαλίδης, Πετρίδης, Δελησαββίδης (89′ Α. Κακκάρας), Π. Στεφανίδης (81′ Συρόπουλος) Γρηγοριάδης, Ν. Στεφανίδης (76′ Μπουκλής), Γιαννής, Λεσάι (90′ Καρράς).
Δόξα 10 Μοσχοχωρίου: Μπούτας, Μέλλιος, Γκουτζιάνας (69′ Χολίδης), Βανάσας, Βασιουρής, Σκραπαλής, Παπαγιαννόπουλος, Ζάχος, Πίτλιακας, Α. Κατσαντώνης, Σιαμαγκας.

ρεπορτάζ: Χρήστος Ξανθόπουλος

Pin It on Pinterest

Shares
Share This