Επιλογή Σελίδας

Η ΚουΠα Κιλκίς επικράτησε με 65-44 των Ατρόμητων Παντελεήμων Νέας Σάντας, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κιλκίς, σε αγώνα τη 18η αγωνιστική της Β’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης η ΚουΠα Κιλκίς κυριάρχησε και στις δύο πλευρές του παρκέ, σημείωσε είκοσι οκτώ πόντους, ενώ ταυτόχρονα δέχθηκε μόλις οκτώ, δημιουργώντας σημαντική υπέρ της διαφορά από το πρώτο δεκάλεπτο.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες του Κώστα Λαδά παρουσιάστηκαν εμφανώς βελτιωμένοι και κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά με το σκορ του πρώτου ημιχρόνου να διαμορφώνεται σε 35-20.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι παίκτες του Θωμά Τσάτση διεύρυναν ξανά το προβάδισμά τους, παρουσιάζοντας εικόνα παρόμοια με αυτή του πρώτου δεκαλέπτου και τις δύο ομάδες να μπαίνουν στο τέταρτο δεκάλεπτο με το σκορ στο 58-30.

Εκεί, οι Ατρόμητοι Παντελεήμων Νέας Σάντας περιόρισαν τη γηπεδούχο στος επτά πόντους, κατάφεραν να μειώσουν ξανά τη διαφορά, με την ΚουΠα Κιλκίς να κατακτά το ροζ φύλλο αγώνα με το τελικό 65-44.

Διαιτητές: Καλέσης – Ρούντσιος.

Δεκάλεπτα: 28-8, 35-20, 58-30, 65-44.

ΑΠΣ ΚουΠα Κιλκίς (Τσάτσης): Πλάκα 1, Καπνίδης 2, Ποζίδης 8 (1), Σκάλε 2, Ψωμιάδης, Υφαντίδης 14 (1), Χοτουμανίδης 8, Τσουλφαΐδης 2, Μουστάκας 22 (2), Ιωαννίδης 6, Δαλαλέλης.

ΑΟ Οι Ατρόμητοι Παντελεήμων Νέας Σάντας (Λαδάς): Δαγκλιάρης 3 (1), Τριανταφυλλίδης 2, Βέττης 16 (2), Καζαντζίδης, Βλαχόπουλος, Πανταζής, Σέμπρος 7, Ναρλίδης 16 (1).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This