Επιλογή Σελίδας

Παρότι ο Αιγινιακός προηγήθηκε 0-2 στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας, για τη 17η αγωνιστική της Football League, ένα “μπλακ άουτ” δεκαπέντε λεπτών στο β’ μέρος, έφερε την ανατροπή για τους Λαρισαίους που κέρδισαν με 3-2, αφήνοντας την ομάδα της Πιερίας με τα εύσημα για την εμφάνιση του α’ ημιχρόνου. Τα γκολ του Σοφιάνη στο 32′ και Βλαχομήτρου στο 44′ έφεραν το “συγκρότημα” του Τζέμ Καρατζά πολύ κοντά σε μια μεγάλη έκπληξη, με τον Αιγινιακό να αδικείται από το σκορ μέχρι την ανάπαυλα, καθώς θα μπορούσε να πετύχει και άλλα γκολ! Στο β’ μέρος ο Απόλλων μπήκε δυνατά, και αφού μείωσε με πέναλτι του Χατζή στο 47′, ολοκλήρωσε την ανατροπή με δυο γκολ που μπήκαν με παρόμοιο τρόπο (εκτέλεση κόρνερ στο πρώτο δοκάρι, γύρισμα στο δεύτερο δοκάρι, προβολή και γκολ), στο 51′ με σκόρερ τον Κοντοέ και στο 61′ με σκόρερ τον Χατζή.

Το “φιλμ” του αγώνα
27′ Σουτ του Παπαδόπουλου έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα έφυγε άουτ.
32′ ΓΚΟΛ! 0-1: Μετά από σέντρα του Παπαδόπουλου από δεξιά, ο Σοφιάνης έπιασε την κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα του Μαντζάρη για να γίνει το 0-1.
34′ Γύρισμα του Σοφιάνη για τον Βλαχομήτρο που ήταν απέναντι από τον Μαντζάρη, το σουτ του παίκτη του Αιγινιακού έφυγε άουτ.
41′ Διαγώνιο σουτ του Γιαλαμούδη μέσα από την περιοχή, η μπάλα έφυγε δίπλα από την εστία του Μαντζάρη.
44′ ΓΚΟΛ! 0-2: Ο Βλαχομήτρος βρέθηκε τετ α τετ με τον Μαντζάρη, τον πλάσαρε επιτυχημένα και έκανε το 0-2.
45’+2′ Σουτ του Μπιμάι, μπλόκαρε ο Καραγκιόζης.
47′ ΓΚΟΛ! 1-2: Ο Χατζής με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μείωσε σε 1-2 για τον Απόλλωνα Λάρισας. Το πέναλτι υποδείχθηκε για χέρι του Παπαδόπουλου μέσα στην περιοχή του Αιγινιακού.
51′ ΓΚΟΛ! 2-2: Ο Χατζής εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Καμπέρη στο πρώτο δοκάρι, αυτός έκανε το γύρισμα για το δεύτερο δοκάρι όπου ο Κοντοές με προβολή ισοφάρισε σε 2-2.
58′ Κάθετη πάσα του Μπραμπίγια στον Γκουντρουμπή και σουτ του τελευταίου από πλάγια θέση, η μπάλα έφυγε άουτ.
61′ Εκτέλεση κόρνερ του Μπραμπίγια από αριστερά, ο Κοντοές πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και έστειλε τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι όπου ο Χατζής με προβολήν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 3-2.
70′ Σουτ του Πολύζου, μπλόκαρε ο Μαντζάρης.
77′ Σουτ του Γκουντρουμπή μέσα από την περιοχή, η μπάλα έφυγε άουτ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας) με βοηθούς τους Αϊανλή (Μακεδονίας) και Χατζημανώλη (Δωδεκανήσου).
Κίτρινες κάρτες αντίκρυσαν ο Καμπέρης (86′) του Απόλλωνα Λάρισας και οι Παπαδόπουλος (47′), Τοπαλίδης (81′) και Βελκόσκι (85′) του Αιγινιακού.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Απόλλων Λάρισας (Άριαν Μπελά): Μαντζάρης, Καμπέρης, Σκούπρα, Σουλιώτης (17′ Κοντοές), Καρατάσιος, Χατζής, Μπιμάι (46′ Γαρυφαλλόπουλος), Μπραμπίγια, Τασιούλης (77′ Βαγενάς), Λίταινας, Γκουντρουμπής.
Αιγινιακός (Τζεμ Καρατζά): Καραγκιόζης, Προσκυνητόπουλος (56′ Σ. Τοπαλίδης), Γιαλαμουδης, Στάνιτς, Ζήσης, Βελκόσκι, Σοφιάνης (76′ Έππας), Πολύζος, Τσολακίδης, Παπαδόπουλος, Βλαχομήτρος (46′ Πιαστόπουλος).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This