Επιλογή Σελίδας

Τζεμ Καρατζά (προπονητής Αιγινιακού): “Παίζαμε κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο. Στο πρώτο ημίχρονο δώσαμε πολλές δυνάμεις, δυστυχώς όμως η ομάδα μου δεν είναι σε τόσο καλή φυσική κατάσταση τις δέκα μέρες που είμαι εδώ. Δεν γνωρίζω τι προγράμματα ακολουθούσαν με τον προηγούμενο προπονητή. Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε επιδιώκοντας το καλύτερο στα επόμενα παιχνίδια. Εύχομαι και στις δύο ομάδες καλή τύχη και εύχομαι ο Απόλλων να ανέβει και κατηγορία”.

Άριαν Μπελά (προπονητής Απόλλωνα Λάρισας): “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, ξέραμε πως ο Αιγινιακός ερχόταν με ισοπαλία στην Παναχαϊκή. Εμείς προετοιμαστήκαμε πολύ καλά γι’ αυτό το ματς και δώσαμε έμφαση στην ψυχολογία. Στα εντός έδρας παιχνίδια ο Απόλλων είναι στην ένατη θέση, ενώ εκτός που παίζει πιο απελευθερωμένα είναι στη δεύτερη. Εκεί λοιπόν δουλέψαμε όπως και στο κομμάτι της τακτικής και παρά τις απουσίες που είχαμε αυτό δεν φάνηκε στο αγωνιστικό χώρο.Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε φοβισμένα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε τις δυνάμεις για να ανατρέψουμε το παιχνίδι”.

Τάσος Καραγκιόζης (ποδοσφαιριστής Αιγινιακού): “Ξέραμε πως ερχόμαστε στην έδρα του δεύτερου στη βαθμολογία. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε πολύ καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο λόγω απειρίας του νεανικού ρόστερ πιστεύω αποσυντονιστήκαμε. Αν και ήμασταν με δύο γκολ φάνηκε να χαλαρώνουμε. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολλά παιχνίδια και θα παλέψουμε για το καλύτερο. Στο τέλος μακάρι να σώσουμε τη κατηγορία. Καλή συνέχεια και στον Απόλλωνα και γιατί όχι να κάνει την έκπληξη και να ανέβει κατηγορία”.

Αλέξανδρος Μπιμπάι (ποδοσφαιριστής Απόλλωνα Λάρισας): “Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την ανατροπή που κάναμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά και δεχθήκαμε δύο γκολ που μας έριξε ψυχολογικά. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως γυρίσαμε το ματς και πήραμε τη νίκη. Εμείς πλέον βλέπουμε το παιχνίδι με την Παναχαϊκή”.

πηγή: flnews.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This