Επιλογή Σελίδας

Δελτίο τύπου για την εκτός έδρας νίκη της με 3-0 επί της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Πιερίας εξέδωσε η διοίκηση της ΑΕ Καρίτσας.

Το δελτίο τύπου

H Α.Ε. Καρίτσας αντιμετώπισε εκτός έδρας την Α.E. Ποντίων, στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής της Α΄ Ε.Π.Σ. Πιερίας.

Παρά τον άσχημο αγωνιστικό χώρο, η ομάδα του Αλέξανδρου Κούρτογλου μπήκε δυνατά από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, απέναντι στο νεανικό και μαχητικό σύνολο του Γιάννη Βαρβούτη. Το σκορ άνοιξε στο 25ο λεπτό ο Δημητρουλόπουλος, με ωραίο πλασέ. Παρά τη συνεχή πίεση και τις ευκαιρίες, το σκορ δεν άλλαξε στο 1ο ημίχρονο.

Στο 2ο ημίχρονο, η ομάδα μας έψαξε το 2ο γκολ για να καθαρίσει το παιχνίδι και έχασε πολλές ευκαιρίες με τον Κυπαρίσση, τον Μπενίσκο και τον Καραγκούνη. Το 0-2 πέτυχε ο Κυπαρίσσης στο 70ο λεπτό, όταν μετά από ασίστ του Οικονόμου, με ψιλοκρεμαστό πλασέ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Το τελικό 0-3 πέτυχε ο Δημητρουλόπουλος, με όμορφο σουτ στο 84ο λεπτό.

Με τον τρόπο αυτό, η ομάδα μας απέκτησε διαφορά 7 βαθμών από την Ακαδημία Πλαταμώνα, την οποία υποδέχεται την επόμενη Κυριακή.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: Παπατολίκα, Σαμανίδη, Καραγκούνη, Δημητρίου, Τροίρη, Κωτσιόπουλο, Δημητρουλόπουλο, Μακράκη, Οικονόμου, Μπενίσκο και Κυπαρίσση. Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Δαλαμήτρας, Τσιώμης, Μητράκας και Λαγδάρης.

Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας ευχαριστεί την Α.Ε. Ποντίων για την άψογη φιλοξενία της και της εύχεται καλή πορεία στη συνέχεια του Πρωταθλήματος και να πετύχει τους στόχους της.

Με εκτίμηση,

Το γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

της Α.Ε. Καρίτσας

Pin It on Pinterest

Shares
Share This