Επιλογή Σελίδας

Δύσκολη αποστολή περίμενε τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου, καθώς το απόγευμα της Κυριακής (17/2) αντιμετώπισε στην Ιτέα τον τοπικό Αστέρα, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ένα ημίχρονο άντεξαν οι “κυανόλευκοι” κρατώντας το μηδέν, με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν στροφές στο δεύτερο μέρος και να τους υποχρεώνουν σε ήττα με σκορ 2-0.

Έτσι, έφυγαν με άδεια χέρια από την Ιτέα, καθώς ηττήθηκε από τον φιλόδοξο Αστέρα.

Το συγκρότημα του Θάνου Θεοδώρου έχοντας εξαιρετική ανασταλτική συμπεριφορά στο πρώτο 45λεπτο, κράτησε μακριά από την περιοχή του τον αντίπαλο.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Μακρυχωρίου πλήρωσε ένα “νεκρό” 10λεπτο διάστημα στο οποίο ο γηπεδούχος Αστέρας Ιτέας σημείωσε τα δύο τέρματα.

Αρχικά, ο Γκούρα στο 62′ έκανε το 1-0 και Κακκάβας στο 68′ διαμόρφωσε το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Αυτό το αποτέλεσμα διατήρησε τον Απόλλωνα κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού κι ενώ μπροστά του έχει ένα πανδύσκολο ματς με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό Βόλου στο ΔΑΚ.

Σύνθεση:

Απόλλων Μακρυχωρίου (Θάνος Θεοδώρου): Γεωργαντζάς, Τζιλός, Ισούφης, Τεντολούρης Δ., Κατσιγιάννης, Τσιάτας, Κωτσοβός, Ξέρρας, Καρβούνης, Τεντολούρης Α., Κόκκινος.

Αγωνίστηκαν και οι: Τσιμπούκας, Τσιχαράπης, Μβελέ Τζούνιορ, Μαυροδήμος

πηγή: karditsasport.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This