Επιλογή Σελίδας

Η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών έκανε το καθήκον της και στο Άμερσφορτ της Ολλανδίας, όπου επικράτησε των “οράνιε” με 12-6, για την 5η αγωνιστική του Β’ προκριματικού Ομίλου του Europa Cup (που δίνει και πρόκριση στο World League) και εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκριση στην Τελική φάση της διοργάνωσης (Final-8).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά βρήκε τον καλύτερό του εαυτό στο δεύτερο και πήρε τη νίκη – πρόκριση. Οι Ολλανδοί ήταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο μισό του παιχνιδιού με την Ελλάδα να προηγείται με 6-5, αλλά η ποιότητα των παικτών του Θοδωρή Βλάχου δεν άρχισε να φανεί επιβάλλοντας πλήρως το ρυθμό τους.

Η Εθνική μας ομάδα, στην 6η και τελευταία αγωνιστική (12/3) του Ομίλου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ουκρανία.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Διαιτητές: Καλάμπρο (Ιταλία), Κολόμινας (Ισπανία).

Οκτάλεπτα: 3-3, 2-3, 1-3, 0-3.

Ολλανδία (Ρόμπιν Φαν Γκάλεν): Βάγκενααρ, Βένχαους, Βίνκελχορστ 1, Φαν Ντερ Μπουρκ, Νίσπελιγκ 2, Λίντχουτ 2, Γκοτμέικερ, Φιλίποβιτς, Ντε Μεϊ, Γιάνσεν, Κούπμαν 1, Λούκας, Ντε Κοφ.

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Φλέγκας, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης, Παπαναστασίου, Φουντούλης, Καπότσης, Δερβίσης, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Μουρίκης, Κολόμβος, Γούνας, Βλαχόπουλος, Ζερδεβάς.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This